Pinkmoney (SCAM)

Başlatan ata07, 06 Temmuz 2012, 17:59:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Alıntı yapılan: yorkashton - 16 Temmuz 2012, 21:49:15
yok ata siteyi karalamıyoruzda site şuanda en iyi kazandıran en iyi ödeyenlerden biri ama şunu bilki bu site 160 gündür yok.. sen bu konuyu açtığın günlerde açıldı bu site çoğu monitörede yeni yeni girdi zaten olsaydı  fx7prolardan önce buna asılırdık.  zaten buda aynı scriptten wacodan sonra gelen versiyonu bu bence adamın

Dostum burda yalan yok bu resmi bir site  ama belkide site açıldıktan sonra biraz bekledi güven kazanmak için ben onarlı asla tutmuyorum bizim para kazanmamızı tutuyorum  :y

yorkashton

siteyi tanımıyorum güvenilirmi bilemem ama. 15 günde 2 ye katlayan bi site 160 günde 4 milyon dolar karda..

mantıklı düşünürsen aldığı yatırımların yarısını ödediyse yarısını yediyse istatistikleri doğru deriz.
planlara bakılırsa 15 günde 2 ye katlıyor.. 160 gündür böyleyse aldığı yatırımlar 4 milyon dolar sa ödediği 8 milyon dolar olması lazım.. ama tam tersi görünüyor..  bir iki tur yatırım yaptıktan sonra daha fazla risk alma bence bende 23 ünden sonra bi miktar daha yatırcam 2 veya 5 günlük planlara

Maverickk

O sitelerin scam olması tamamiyle şansızlık işi bilmediğimden değil.Binlerce tecrübeli HYIP oyuncusu binlerce hatta onbinlerce dolarlarını kaybettiler o sitelerde.O siteler umut tacirliği bile yapmıyordu üstelik.En babası 2 ye katlıyordu kazancını ki sonuç ortada hep söylüyorum.Benim buraya koyduğum sitelerin hepsi umut vadeden,fazlasıyla yatırım alan ve şu anda en güvenilir 2-3 monitorden biri olan MNOdan dı.Sonuç ne oldu dersen patladılar.Ben böyle günü birlik faiz veren hele 30 gün tut 5 katını al,2 ay tut 40 katını al tarzı sitelerin hepsine karşıyım.Ben sadece insanları uyarıyorum burda.HYIP ler hakkında öğrenmeniz gereken çok şey var.Bu adamların %99 'u dolandırıcı.Bu sitede 6 aydır fln yok piyasada olsa da yatırım almıyordu.Üstüne basa basa tekrar söylüyorum 6 aydır piyasada olup bu kadar yüksek faiz veren bir HYIP sitesi şu anda 25 sayfaya değil 400-500 sayfaya sahip olurdu.Hele hele bu kadar yüksek faiz verip 4 milyon dolar kar da olduğunu göstermesi ancak acemileri kandırması için yaptığı bir oyun.Yine söylüyorum eğer HYIP lere kısa sürede zengin olma hayaliyle girerseniz elinizdeki paradan da olursunuz.Site büyük yatırım almayı bekliyor hala.GlobalOil'in foyası bir elemanın 10 bin dolar yatırmasıyla ortaya çıktı.Site direk SCAM oldu.Olan adamın 10 bin dolarına oldu.Sözümü tamamlarken yine diyorum ki bu tip günlük faiz veren sitelere girilecekse en fazla 1 hafta para tutun içerde o da açıldığı günden itibaren maksimum 7 gün geçmişse.Sakın ama sakın uzun dönem planlara girmeyin ve siteyi muazzammış gibi göstermeyin.Sen siteyi açsan şu kadar veriyor elimizi çabuk tutup vur-kaç yapalım desen sesimi zaten çıkarmam.Royalty 7 gibi bu endüstrinin 1 numaralı HYIP sitesi bile 8 ay dayanabildi.Bir HYIP sitesinin verdiği faiz ne kadar yüksek olursa ömrü de o kadar kısa olur...

yorkashton

şuan en iyi hyip bu kaldı. kazanç oranına göre. bir ay daha gitmesi bize yeter.

Maverickk

EW fund denen bir HYIP var.640 gündür online dile kolay tam 2 sene.Yalnız bu sitenin 2 yıldır ne hikmettir ki kimse farkına varmamış.İşte bir aldatmaca da burda. Günlük faiz 5.5 veriyor 1 ayda.İdeal bir faiz oranı var lakin işin içinde oyun olduğu çok açık.Anlatmak istediğimde buydu esasen:)

ata07

Alıntı yapılan: Maverickk - 16 Temmuz 2012, 22:07:52
O sitelerin scam olması tamamiyle şansızlık işi bilmediğimden değil.Binlerce tecrübeli HYIP oyuncusu binlerce hatta onbinlerce dolarlarını kaybettiler o sitelerde.O siteler umut tacirliği bile yapmıyordu üstelik.En babası 2 ye katlıyordu kazancını ki sonuç ortada hep söylüyorum.Benim buraya koyduğum sitelerin hepsi umut vadeden,fazlasıyla yatırım alan ve şu anda en güvenilir 2-3 monitorden biri olan MNOdan dı.Sonuç ne oldu dersen patladılar.Ben böyle günü birlik faiz veren hele 30 gün tut 5 katını al,2 ay tut 40 katını al tarzı sitelerin hepsine karşıyım.Ben sadece insanları uyarıyorum burda.HYIP ler hakkında öğrenmeniz gereken çok şey var.Bu adamların %99 'u dolandırıcı.Bu sitede 6 aydır fln yok piyasada olsa da yatırım almıyordu.Üstüne basa basa tekrar söylüyorum 6 aydır piyasada olup bu kadar yüksek faiz veren bir HYIP sitesi şu anda 25 sayfaya değil 400-500 sayfaya sahip olurdu.Hele hele bu kadar yüksek faiz verip 4 milyon dolar kar da olduğunu göstermesi ancak acemileri kandırması için yaptığı bir oyun.Yine söylüyorum eğer HYIP lere kısa sürede zengin olma hayaliyle girerseniz elinizdeki paradan da olursunuz.Site büyük yatırım almayı bekliyor hala.GlobalOil'in foyası bir elemanın 10 bin dolar yatırmasıyla ortaya çıktı.Site direk SCAM oldu.Olan adamın 10 bin dolarına oldu.Sözümü tamamlarken yine diyorum ki bu tip günlük faiz veren sitelere girilecekse en fazla 1 hafta para tutun içerde o da açıldığı günden itibaren maksimum 7 gün geçmişse.Sakın ama sakın uzun dönem planlara girmeyin ve siteyi muazzammış gibi göstermeyin.Sen siteyi açsan şu kadar veriyor elimizi çabuk tutup vur-kaç yapalım desen sesimi zaten çıkarmam.Royalty 7 gibi bu endüstrinin 1 numaralı HYIP sitesi bile 8 ay dayanabildi.Bir HYIP sitesinin verdiği faiz ne kadar yüksek olursa ömrü de o kadar kısa olur...

+1 Teşekkürler bende farkındayım herşeyin sadece umut ediyorum  :y Ve sitenin devam etceğine kendimi inandırmış gibiyim hala :g

Maverickk

Alıntı yapılan: ata07 - 16 Temmuz 2012, 22:13:56
Alıntı yapılan: Maverickk - 16 Temmuz 2012, 22:07:52

+1 Teşekkürler bende farkındayım herşeyin sadece umut ediyorum  :y Ve sitenin devam etceğine kendimi inandırmış gibiyim hala :g

Ata site devam eder.Eder ama SCAM kaçınılmaz son.Girecek insanlar varsa fazla abartmadan 1-3 gün arasında girsin alsın parasını gitsin.Fazla kasmasın,zengin olmayı umut etmesin.İlk açtığın gün girenler varsa zaten almışlardır 3-5 bişey.Yeter bence.Ayrıca şunu da söylemek istiyorum ki 1 günlük plan sahibi sitelerden güzel paralar kazanılır ama aç gözlü olunmazsa.Dediğim gibi en ideali 3 günlük planlara 100 doları geçmicek şekilde para atıp dağıtmak. 10 sitenin 10 u da patlamasa 100-1000 dolar arası bir yatırımla günde 5-50 dolar kazanılabilir.Bugün açılmış bir site görürseniz 1-2 gün bekleyin ödeme kanıtları koyuyorlarsa forumlara ama eski üyelerse sizde yatırın birşeyler.Batmazsınız kolay kolay...

tolgacan86

Problem ve Not Paying yazan monütörler var.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Temmuz 2012, 04:03:39
Problem ve Not Paying yazan monütörler var.

Abowwww, onlara Ata para vermemiş/yedirmemiş mi ? :g

Bu site Ata ile öyle özdeşleşti ki, kesin monitörlere bile Ata para yediriyordur :g

ata07

Evet hocam 35-40 paying 10 a yakın problem var  ??? Bende ödeme istedim hadi bakalım anlıycaz  >:( Pinkmoney batarsa ben bir hiçim benim ruhumda pinkmoney var  :g