►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

complex

+1 friendclix üye oldum refinizle, birde bi sorum var ,oraya eklemeyin simdilik ama  honeybtc ye de üye oldum  refinizle ,deneme amaçlı para yatırmayı dusunuyorum ufaktan ,biraz inceledikten sonra karar vericem.  en uygun para aktarımı oraya hangi platformdan oluyor ,bilgi verirseniz sevinirim.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: complex - 03 Aralık 2017, 03:06:57
+1 friendclix üye oldum refinizle, birde bi sorum var ,oraya eklemeyin simdilik ama  honeybtc ye de üye oldum  refinizle ,deneme amaçlı para yatırmayı dusunuyorum ufaktan ,biraz inceledikten sonra karar vericem.  en uygun para aktarımı oraya hangi platformdan oluyor ,bilgi verirseniz sevinirim.
Forumumuza ve kazanç havuzumuza hoşgeldiniz diyelim, öncelikle :) Forumda 5 mesaj sayısına ulaştığınızda bana özelden kullanmak istediğiniz ödeme yöntemini belirtebilirsiniz ;)

Friendclix ve Honeybtc üyelikleriniz tamamdır, hayırlı olsun. ;) Ben Bitcoin cüzdanı olarak coinbase kullanıyorum. Coinbase içi gönderimlerde herhangi bir ücret almıyor. Böyle bir avantajı var.

ates197808

cimbomlu88

cimbomlu88

Earn.Expert sitesinden 2. ödememizi anında aldık arkadaşlar. Excel tablosundaki istatistikleriniz güncellenmiştir. Ödenmiş tıklarınız aşağıdaki gibidir:
[spoiler][/spoiler]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tigerbux and Ultimatelinx sitelerinden de ilk ödemelerimizi istedik. Ödemelerimiz gelirse, hesaplara işlenecek tıklarr aşağıdaki gibidir:

Tigerbux:
[spoiler][/spoiler]

Ultimatelinx:
[spoiler][/spoiler]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SON SCAM SITELER= ADZFOUR ve MOBOCLIX ÇIKARILMIŞTIR ;)

malatyadetay

TRUSTCLİX sanırım beni banladı yada sorun var
2 günfür invalid token hatası veriyor..
deneyen var mı yakın zamanda siteyi

malatyadetay

cimbomlu88

Alıntı yapılan: kkarsiyakali - 06 Aralık 2017, 11:11:26
ATİCLİXER  +1

:)
Alıntı yapılan: METROPOL - 06 Aralık 2017, 11:01:19
Aticlixer sitesine METROPOL üye adı üye olundu
Üyelikler tamamdır arkdaşlar, hayırlı olsun ;)

Alıntı yapılan: METROPOL - 06 Aralık 2017, 10:55:44
TRUSTCLİX sanırım beni banladı yada sorun var
2 günfür invalid token hatası veriyor..
deneyen var mı yakın zamanda siteyi
Bu site de sıkıntılı bir site halini aldı. Bakalım birkaç güne akıbeti belli olur ;)

cimbomlu88

Buxfire ve Cleanbux sitelerinde tüm tıklarınız ve scam bonuslarınız garanti olarak ödenmiştir ve excel tablomuz güncellenmiştir arkadaşlar.(05 Aralık Tarihine Kadar) Excel tablomuzu inceleyebilirsiniz. Bu siteler için bugünden sonra, Refback ödemeleriniz ödeme alırsak yapılacaktır. ;)

Buxfire kesin scamdır diyebiliriz. Bu site için tıklama yapmanız gerek yok. Birkaç güne havuzdan çıkarılacaktır.

Cleanbux'tan denk gelirse, belki birkaç ödeme daha alabiliriz. Arzu eden arkadaşlar, bu sitede tıklamaya devam edebilir. ;)

Clixuniverse sitesinden de 2. ödememizi aldık, excel tablomuz gün içinde güncellenecektir ;)