►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bkirsan

Alıntı yapılan: METROPOL - 06 Aralık 2017, 10:55:44
TRUSTCLİX sanırım beni banladı yada sorun var
2 günfür invalid token hatası veriyor..
deneyen var mı yakın zamanda siteyi

Bende hiçbir sıkıntı yok giriş yapabiliyorum kaç gündür. Sizin hesabınızda sorun var büyük ihtimalle

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Bkirsan - 07 Aralık 2017, 16:26:17
Bende hiçbir sıkıntı yok giriş yapabiliyorum kaç gündür. Sizin hesabınızda sorun var büyük ihtimalle
Trustclix'te ne durumdasınız bilmiyorum hocam ama çekimlere başlayın bu sitede. Yakın zamanda belki scam olmaz ama ödemeler yavaşladı.

Alıntı yapılan: Bkirsan - 07 Aralık 2017, 16:28:42
aticlixer  +1
Üyeliğiniz tamamdır, hayırlı olsun ;)

Bkirsan

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 07 Aralık 2017, 16:33:25
Trustclix'te ne durumdasınız bilmiyorum hocam ama çekimlere başlayın bu sitede. Yakın zamanda belki scam olmaz ama ödemeler yavaşladı.
Üyeliğiniz tamamdır, hayırlı olsun ;)

Çekim limitine ulaştıkça çekiyorum paramı hocam. Şuan avg ler de düştü zaten anlamadım

Bkirsan

Bu arada cleanbux bugün gene göstermelik ödemeler yapmış. Bizim ki hala beklemede 1 hafta oldu. :'(

malatyadetay

ödeme istemesek bile kendimize ait güncel tık sayılarını ve hak edişleri görme şansımız var mı acaba @cimbomlu88

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Bkirsan - 07 Aralık 2017, 16:41:22
Bu arada cleanbux bugün gene göstermelik ödemeler yapmış. Bizim ki hala beklemede 1 hafta oldu. :'(
Bu sitede de sıkıntı var. Roi olanlara genelde ödemiyorlar ve küçük ödemeleri yapıyorlar daha çok.

Alıntı yapılan: METROPOL - 07 Aralık 2017, 16:51:18
ödeme istemesek bile kendimize ait güncel tık sayılarını ve hak edişleri görme şansımız var mı acaba @cimbomlu88
Maalesef hocam. Tabloyu sürekli güncelleme şansım yok, gerçekten çok yorucu bir iş. Volkan abi gibi aylık da güncelleyebilirim ama benim için tabloyu güncelledikten sonra ödeme yapmak çok daha basit bir iş zaten.
Ama dilerseniz, belli süre zarflarında tabloda güncelleme talep edebilirsiniz ;)

malatyadetay

BITCOKU'da 4 gündür reklamlarım aktif değil.. dönüp dönüp duruyor..
her açışımda bana "Click in the ad bellow to unlock the others" diyor..
ne anlama geliyor anlamadım çözümünü bilen var mı?

cimbomlu88

Alıntı yapılan: METROPOL - 07 Aralık 2017, 19:12:56
BITCOKU'da 4 gündür reklamlarım aktif değil.. dönüp dönüp duruyor..
her açışımda bana "Click in the ad bellow to unlock the others" diyor..
ne anlama geliyor anlamadım çözümünü bilen var mı?
"Click in the ad bellow to unlock the others" (Diğer reklamların kilidini kaldırmak için, aşağıdaki reklama tıklayın diyor hocam)

O reklama tıkladığınızda, diğer reklamlar açılacak ;)

malatyadetay

evet tam yazının üstüne tıklayınca oldu..sağolun..