►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SaKoTaJ54

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 08 Nisan 2017, 01:27:22
Arkadaşlar, haftalık Teambux ödemeleriniz yapılmıştır, Teambux'ta başlangıçta yüksek kazançlı reklamlar vardı sonrasında Admin bunları azalttı. Ama yine kazançlı bir site diyebiliriz  ;) Soru ve sorunlarınız için her zaman bana ulaşabilirsiniz, teşekkürler  ;) Kazanç durumunuzu aşağıdaki tabloda görebilirsiniz veya ana konudan da takip edebilirsiniz  ;)
Not=Payeer işlem başı 0.01$ kesiyor, bilginize  ;)

Dostum ben dün kayıt oldum hiç reklam yoktu ondan tıklama olmadı ya birde toplu ödeme günü belirle derim tüm ptcler için pazar günü ideal

cimbomlu88

Alıntı yapılan: SaKoTaJ54 - 08 Nisan 2017, 11:02:42
Dostum ben dün kayıt oldum hiç reklam yoktu ondan tıklama olmadı ya birde toplu ödeme günü belirle derim tüm ptcler için pazar günü ideal
Sıkıntı yok hocam, haftaya ödeme alırsın sen de  ;)

SaKoTaJ54

cimbomlu88

Loftclix'ten ödeme istemek üzereyiz arkadaşlar, bakiye $1.95 oldu. Son tıklarınızı tamamlayınız ;)

tatanga

Rock the Microphone

cimbomlu88

Alıntı yapılan: tatanga - 09 Nisan 2017, 16:26:45
w3adz üyelik oluşturuldu hocam bilginize (spk)
Üyeliğiniz tamamdır, hocam. Hayırlı olsun, bol kazançlar   ;)

cimbomlu88

@halibo @commandant @ada54 @creative10 @zgebenli @SaKoTaJ54 @koray4316 @nicotine
Indexclix haftalık Refback ödemeleriniz yapılmıştır arkadaşlar, bol kazançlar dilerim herkese  ;)

Galaxyclix sitesi ödeme limitini 10$'a çıkardı, bu sebeple garanti siteler kapsamından çıkarılmıştır ve bugüne kadarki tüm tıklarınız garanti olarak ödenmiştir. Bir sonraki ödemeniz siteden ödeme aldığımda yapılacaktır. Max. 1 hafta içinde ödeme alacağımızı düşünüyorum. Tıklamaya devam  ;)

Clixiads sitesi havuzdan çıkarılmıştır  ;)

creative10

indexclix deki fixed reklamları refe yansıyormu 

cimbomlu88

Alıntı yapılan: creative10 - 11 Nisan 2017, 02:55:01
indexclix deki fixed reklamları refe yansıyormu
Yok hocam sadece standard reklamlar yansıyor  ;)

creative10