►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

cimbomlu88

Indexclix şu anda gayet güzel gidiyor arkadaşlar, 4. ödememizi de aldık. Hala üye olmayan varsa havuzumuza bekliyorum  :)
https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/indexclix-odemeleri/msg497878/#msg497878

halibo

zgebenli

W3adz üye olundu hocam bol kazançlar [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cimbomlu88

Alıntı yapılan: halibo - 11 Nisan 2017, 10:32:34
20,000 satoshi alınmıştır teşekkürler :y
Ödeme onayınız için teşekkürler, bol kazançlar  ;)
Alıntı yapılan: zgebenli - 11 Nisan 2017, 12:48:55
W3adz üye olundu hocam bol kazançlar [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üyeliğiniz tamamdır, bol kazançlar  ;)

cimbomlu88

Havuzdan Son Güncellemeler

Arkadaşlar, biliyorsunuz her site için ayrı ayrı ödeme günü belirlemiştim ve buna göre ödemelerinizi yapıyordum. Bu sistemi değiştirmeye karar verdim. Bundan sonra, haftanın tek günü tüm siteler için birden ödeme alacaksınız. Böylece ödeme işlemcileri kesintilerinden de daha az etkilenmiş olacağız ;)

Bir sonraki ödeme günümüz Cuma günü olacaktır, daha sonraki ödeme günümüz ise 2. Pazartesi olacak ve öyle devam edecektir. ;)

Loftclicks admini, ticketlara cevap vermiyor. Daha henüz hiç ödeme yapmadan admin kepenkleri indirmiş olabilir. Ödeme limitine ulaştık, ama ilk ödememi iptal ettiği için 2. ödeme talebine kadar 3-4 gün daha beklemek zorundayım. Siteyle ilgili olumlu bir haber gelene kadar, isteyen arkadaşlar tıklamayı bırakabilir  ;)

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

cimbomlu88

Alıntı yapılan: illisionist - 13 Nisan 2017, 00:27:00
W3Adz +1
Üyeliğiniz tamamdır, hocam. Hayırlı olsun. Ödeme yönteminizi ö.m yoluyla belirtirseniz sevinirim  ;)

cimbomlu88

Bugün haftalık ödeme yapılan sitelerden W3Adz,Indexclix ve Teambux için ödeme günümüz arkadaşlar. Son tıklarımızı tamamlayalım   ;)

cimbomlu88

@creative10 @zgebenli @halibo @kerem78 @tatanga @koray4316 @HeadSh0t 
W3adz, Indexclix ve Teambux siteleri için haftalık ödemeler yapılmıştır. Ödeme alamayan veya eksik-yanlış bişeyler olduğunu düşünen arkadaşlar her zaman bana ulaşabilir. Herkese bol kazançlar dilerim  ;)