►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Saat 16.00 ve 25x0.005$ + 1x0.01$ + 9x0.01$(VideoAds)=0.225$ değerinde geldi  ($)  ($)

cimbomlu88

Traffichurricane'de yine saat 16.00'da  Toplam=0.215$ değerinde geldi  ($) ($) 2. resette de bu kadar gelebiliyor, yani günde 2 defa 2 x 0.21=0.42$ değerinde reklam izleyebiliyorsunuz dostlar  ($)  ($)

cimbomlu88

Traffichurricane'de günün 2. Reset sonrası reklamları 00.00'de  Toplam=0.215$ değerinde geldi  ($) ($) Günde 2 defa 2 x 0.21=0.42$ değerinde reklam izleyebiliyorsunuz dostlar  ($)  ($)

nicotine

Siteye giriş yapmaya çalıştığım da sürekli your ip changed please login in diyip duruyor

Kazanckapisi

Alıntı yapılan: nicotine - 28 Nisan 2017, 01:12:34
Siteye giriş yapmaya çalıştığım da sürekli your ip changed please login in diyip duruyor
Bende de öyle diyordu hocam Chrome yerine başka bir tarayıcı deneyin bende öyle oldu

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Kazanckapisi - 28 Nisan 2017, 01:20:48
Bende de öyle diyordu hocam Chrome yerine başka bir tarayıcı deneyin bende öyle oldu
Ben de Chrome ile kullanıyorum sorun olmuyor aslında. Anlayamadım sorun nedir. Neyse site yarına kadar bakıma girdi zaten. Yeni bir versiyonla geliyorlar.  ;)

6il9in

@cimbomlu88

traffichurricane de sponsor bölümünde adın gözükmüyor. Muhtemelen site kaynaklı. Farklı tarayıcılar ile de aynı sonuç. FFox ile denemedim ama :D

Üye olmaya korktum bak şimcik.

Hayırlısı olsun yeni sitede.

Edit:

https://www.gelirkapisi.com/revshare/trafficmoonson-(yeni-adi-ile-tekrar-online-traffichurriance-)/msg503520/#msg503520

Şimdi gördüm 4 aylık olmuş site birde. :PP

Ödemelerde anındamış. Bakalım bakımı bitmemiş mi :PP

cimbomlu88

Alıntı yapılan: blqn - 29 Nisan 2017, 23:40:56
@cimbomlu88

traffichurricane de sponsor bölümünde adın gözükmüyor. Muhtemelen site kaynaklı. Farklı tarayıcılar ile de aynı sonuç. FFox ile denemedim ama :D

Üye olmaya korktum bak şimcik.

Hayırlısı olsun yeni sitede.

Edit:

https://www.gelirkapisi.com/revshare/trafficmoonson-(yeni-adi-ile-tekrar-online-traffichurriance-)/msg503520/#msg503520

Şimdi gördüm 4 aylık olmuş site birde. :PP

Ödemelerde anındamış. Bakalım bakımı bitmemiş mi :PP
Hala bakım bitmedi galiba, login kısmına gelebiliyorum ama giriş yapamıyorum :) Farklı tarayıcılarla denememiştim açıkçası, denediğin iyi olmuş  :P
Tam anlamıyla geri geldiklerinde haber veririm hocam ;)

cimbomlu88

Haftalık refback ödemeleriniz yapılmıştır arkadaşlar. Herkese bol kazançlar dilerim. Ödeme alan arkadaşlar, müsait olduklarında onay mesajı atarlarsa sevinirim  :) Şimdi havuzdaki sitelerden son bilgileri verelim  ;)

Traffichurricane ve Teambux= İki site de script değiştirdi ve script üzerindeki çalışmaları devam ediyor. Şu anda DR kazançlarını göremiyorum. O yüzden bu sitelerden herhangi bir Refback ödemesi yapılmadı bu hafta. Bilginize  ;)

Clixclan=Scam, bu sitede tıklama yapmamıza gerek yoktur  ;)

Mydollarbuxtan ödeme bekliyorum, ödeme alana kadar isteyen arkadaşlar bekleyebilir  ;)

Galaxyclix sitesi ise sorunsuz ilerliyor. Birkaç güne bir ödeme daha isteyeceğiz bu siteden. Tıklamalarınıza devam edebilirsiniz arkadaşlar.

HAVUZA YENİ SİTE FTBUX EKLENMİŞTİR, UMARIM HERKES İÇİN BOL KAZANÇLI BİR SİTE OLUR  ;)

FTBUX(YENİ CUSTOM SCRIPT SITE - ANINDA ÖDEMELER)
https://www.ftbux.com/?r=cimbomlu

1-Geri Ödeme(Refback) İçin Fixed Advertisemnts bölümündeki reklamları izlemeniz yeterlidir.
2-Sitede Standard Ref. Kazancı 0.0005$'dır, benden tık başı 0.002$ yani yaklaşık %400 oranında geri ödeme alacaksınız
3-Her hafta Pazartesi Günleri hesabınıza Otomatik Garanti Geri Ödemeler yapılacaktır.(Siteden ödeme almamı beklemenize gerek yoktur.)
4-Haftalık sadece benden yaklaşık olarak 0.06$ kazanacaksınız  ;) Kendi tıklarınızla ise siteden haftalık olarak yaklaşık 0.30$ kazanabilirsiniz.
5-Üye olurken referrer kısmında Cimbomlu yazdığından emin olunuz ;)