►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Misterclix sitesi scam oldu arkadaşlar, tıklamayı bırakabilirsiniz (zopa) Aşağıda işaretlenmiş kullanıcılar scam bonusumuzu haketmiştir. Scam bonuslarınızı LIVE BALANCE kısmına eklenmiştir.(TOPLAM ÖDENEN=$0,45) Dilediğiniz zaman excel tablomuzu inceleyebilir ve ödemelerinizi talep edebilirsiniz ;)
[spoiler] [/spoiler]

Scam Bonusu Kuralı=Bu bonusa hak kazanabilmeniz için, siteden en az 1 tane ödeme almamız ve sizin bana kazandırdığınız miktarı $0.15'dan fazla olması gerekiyor

gikaa123

Dunya

Son sitelerden;
Canpaid
Paypalclix
Metabux
Ultimateadz  +1
Multabux activasyon maili gelmiyor, gelirse ona da devam  (ok)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Dunya - 22 Ekim 2017, 18:35:36
Son sitelerden;
Canpaid
Paypalclix
Metabux
Ultimateadz  +1
Multabux activasyon maili gelmiyor, gelirse ona da devam  (ok)

Alıntı yapılan: gikaa123 - 22 Ekim 2017, 13:05:18
Hocam indexclicx'e refinizden kayıt oldum
gikaa123
Tüm üyelikler tamamdır arkadaşlar, hayırlı olsun :)

Ödeme yöntemlerinizi henüz belirtmediniz. İsterseniz şimdi, isterseniz ödeme talep ettiğinizde belirtebilisiniz ;)

gikaa123

cimbomlu88

cimbomlu88

@Dunya nickli arkadaşımıza toplamda $1.37($1,07 Refback Ödemesi) + ($0,30 ÜYELİK BONUSU  İÇİN) ödenmiştir, hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim ($$)

Dunya

KaRaGuC

cimbomlu88

Alıntı yapılan: KaRaGuC - 23 Ekim 2017, 22:57:45
ilk 8 siteye referans ile üye oldum bilginize :) iyi kazanclar...
Merhaba hocam,

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Forumda 5 mesaj sayısına ulaştıktan sonra, bana özelden ödeme yöntemininizi bildirirseniz sevinirim ;)

İlk 8 siteden Indexclix haricinde bütün sitelerde görünüyorsunuz. Bu sitede sanırım bir hata olmuş :( Arzu ederseniz IP adresi değiştirerek ve farklı kullanıcı adı ve farklı şifreler kullanarak bir daha üye olabilirsiniz.

Teşekkürler, bol kazançlar dilerim