►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Aswerty76 - 18 Kasım 2017, 21:06:05
Merhabalar ,
Buxfire , trustclix , aticlix , cleanbux , worthclix , swingbtc , difbux , ads4pro , fingersclix , indexclix , uniclique sitelerine Aswerty90 adıyla katılım yaptım.
Merhabalar hocam, İyi akşamlar. Hoşgeldiniz ;)

Tüm üyelikleriniz tamamdır. Hayırlı olsun. Tıklamalara başlayabilirsiniz. Aklınıza takılan birşey olursa, bana öm yoluyla veya bu konudan da ulaşabilirsiniz.

Ödeme istediğiniz yönteminizi de belirtirseniz sevinirim(Şimdi veya ödeme isteyeceğiniz zaman da belirtebilirsiniz farketmez)

theboss41

trustclix cleanbux difbux boston41 olarak üye olundu hocam. Bir de bu siteleri deneyelim...:)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: theboss41 - 20 Kasım 2017, 02:03:27
trustclix cleanbux difbux boston41 olarak üye olundu hocam. Bir de bu siteleri deneyelim...:)
Hoşgeldiniz hocam :) 3 üyeliğiniz de tamamdır, hayırlı olsun ;) Ödeme yönteminizi de özel mesaj yoluyla belirtirseniz sevinirim ;)

malatyadetay

cimbomlu88

Alıntı yapılan: METROPOL - 20 Kasım 2017, 17:47:15
TRUSTCLIX METROPOL kullanıcı adı ile üye olundu
Üyeliğiniz tamamdır hocam, hayırlı olsun ;)
----------------------------------------------------------------------

CLIXSKYLTD scam arkadaşlar. Fake ödeme kanıtları yapıyor. (scm) Bu sitede tıklamayı bırakabilirsiniz ;)

ikose

cimbomlu88

Alıntı yapılan: ikose - 20 Kasım 2017, 17:59:48
bana kalırsa Moboclix de scam  :S
Bu site güzeldi aslında yahu, o da mı gitmiş :) Admine bir ticket atayım, cevap verecek mi bakalım. Birkaç güne bunu da scama yollarız ;)

cimbomlu88

SON SCAM SİTELER=CLIXSKYLTD-UNLIMITEDCLIX
Unlimitedclix
admini autoclicker veya onun tarzında bişey kullandığımı iddia ederek hesabımı banladı :) Hayatım boyunca hiç kullanmadım açıkçası. Kendisi kaybeder. Tanıdığım büyük yatırımcılardan birini daha banladı çünkü.
[spoiler][/spoiler]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
YENİ SİTELER EKLENDİ=

TRAFFICPAY-FREE GOLDEN+0.10$MB+0.10$PB
(Click Standard Ads For RCB)

CLIXFRENZY-FREE GOLDEN+0.25$PB(1$ PAYMENT LIMIT)
(Click Standard Ads For RCB)