►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Ultimatebux sitesinden 3. ödememizi aldık arkadaşlar. Aşağıdaki tıklar hesabınıza işlenmiştir. Excel tablosunda kontrol edebilirsiniz ve dilediğiniz zaman ödemenizi talep edebilirsiniz ;)

EN SON ÖDENEN TIK İSTATİSTİKLERİ
[spoiler][/spoiler]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YENİ SİTELER EKLENMİŞTİR ($$) Clixuniverse. sitesine güveniyorum Sanırım birkaç gün içinde oraya yatırım yapacağım. Tigerbux için ise, düşük ödeme limiti var. Kısa sürede ulaşıp, birkaç ödeme alabiliriz ;)

CLIXUNIVERSE-MONTHLY STAR MEMBERSHIP
(Click Standard and Micro Ads For RCB)
https://www.clixuniverse.com/?ref=aslankral

TIGERBUX-FREE GOLD TIGER+0.50$PB
(Click Standard and Micro Ads For RCB)(Forced Ads)

yasin0676

cimbomlu88

Bkirsan

Trustclix ten istediğim 3$ lık paypal çekimi 4 gündür ödenmedi. Denemelik bi çekeyim dedim hala bekliyoruz. Bi sorun mu var acaba

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Bkirsan - 23 Kasım 2017, 21:28:10
Trustclix ten istediğim 3$ lık paypal çekimi 4 gündür ödenmedi. Denemelik bi çekeyim dedim hala bekliyoruz. Bi sorun mu var acaba
Admin 2 gün ödeme yapmamış ama bugün ödemelere başlamış gözüküyor. Herhangi bir sorun yok gibi, en azından biz şu anlık bilmiyoruz. Standard üyeler iseniz, ödeme süreleri biraz daha uzun olabiliyor ;)

Bkirsan

cimbomlu88

Bakalım bekleyelim görelim :) Site iyi ödeme yaptı. Sallanmaya başlamış da olabilir. Admin 2 günlük bir boşluk vermiş.Onun da etkisi olabilir.

ikose

cimbomlu88

Alıntı yapılan: ikose - 23 Kasım 2017, 21:42:03
TIGERBUX-FREE GOLD TIGER+0.50$PB
+1 - ikose
Üyeliğiniz tamamdır modum, hayırlı olsun :) Bu siteyi 2$'a hemen ulaşıp deneyebiliriz diye ekledim, bakalım ne olacak :)

yucel0505

Tasarımı çok hoşuma gitti.
Earn expert sistemine de yucel0505 adı ile kaydolundu ekleyelim excele hocam @cimbomlu88