►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: yucel0505 - 23 Kasım 2017, 21:55:20
Tasarımı çok hoşuma gitti.
Earn expert sistemine de yucel0505 adı ile kaydolundu ekleyelim excele hocam @cimbomlu88
Üyeliğiniz tamamdır hocam, hayırlı olsun. Bu site için, sonraki ödemeyi aldığımızda excel'de istatistikleriniz güncellenecektir ;)

malatyadetay

cimbomlu88

Alıntı yapılan: METROPOL - 24 Kasım 2017, 13:26:05
clixuniverse METROPOL üye adı ile katılım sağlanmıştır
Üyeliğiniz tamamdır hocam, hayırlı olsun ;)

Balansci

hocam sizin bu sitede yeyin  nikle http://ads4.pro varmı  var ise benim ödeme aldıktan sonra bıraktım siteyi çok kesinti ya  (sinir)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Balansci - 25 Kasım 2017, 22:17:38
hocam sizin bu sitede yeyin  nikle http://ads4.pro varmı  var ise benim ödeme aldıktan sonra bıraktım siteyi çok kesinti ya  (sinir)
Merhaba hocam,

Üyeliğiniz gözüküyor. Ödeme yönteminizi belirtirseniz, hemen Refback ödemenizi yapalım :)

Kesinti konusunda, bende Pro monthly var. 50$ çekiyorum PM'ye. 48,5$ olarak ödüyor. Diğer üyeliklerde ve çekimlerde ne kadar kesinti oluyor bilemiyorum.

Balansci

benim için fark etmez siz hangisinden göndermek isterseniz hesap veririm  payzaya 2dolar çektim kuşa çevirmiş gelen ödeme 1.08 (sinir)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

cimbomlu88

@halibo nickli arkadaşımıza Toplam 1.23$(1.18$ REFBACK ÖDEMESİ + 0.05$ SCAM BONUSU SMARTBUX İÇİN), ödenmiştir. Teşekkürler. ;)

halibo

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 27 Kasım 2017, 04:07:31
@halibo nickli arkadaşımıza Toplam 1.23$(1.18$ REFBACK ÖDEMESİ + 0.05$ SCAM BONUSU SMARTBUX İÇİN), ödenmiştir. Teşekkürler. ;)

ödeme alınmıştır teşekkürler,  (ok) :y

cimbomlu88

Farmbux sitesinden ilk ödememiz aldık arkadaşlar. Excel tablomuz güncellenmiştir. İnceleyebilirsiniz ve dilediğiniz zaman ödemenizi talep edebilirsiniz. Herkese bol kazançlar ($)

FARMBUX ÖDENMİŞ TIKLARINIZ
[spoiler][/spoiler]

Dunya

Clixuniverse
Tigerbux
Farmbux
İnnovativebux
Trafficpay
Clixfrenzy
Lifeadz
Adzfour
Friendclix sitelerine uyelik yapildi.  +1

Honey referansligi size kismet olmadi hocam. Musait bir zamanda odeme alabilirsem sevinirim.