►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

Alıntı yapılan: Ufuko - 18 Ağustos 2018, 12:45:57
Adam reklam fiyatlarını $3-$4'dan başlatıyor birde standard üyelere ödeme yok bakiyesini reklam için kullanabilir diyor  (zopa)
Dalga mı geçiyor nedir  :D Kaldı paracıklar yine içerde, bari reklam vereydik, 1-2 dinazor toplardık  :PP  :DD

Evet 15 dolar istiyordu en son upgrade için benim şahsen niyetim yok bu sitenin alternatifi çok site de varken ondan sildim adminin 3 sitesini de listemden , 15 dolar da şu an küçümsencek (riske edilcek anlamında) bi rakam değil bence.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Ufuko - 18 Ağustos 2018, 12:45:57
Adam reklam fiyatlarını $3-$4'dan başlatıyor birde standard üyelere ödeme yok bakiyesini reklam için kullanabilir diyor  (zopa)
Dalga mı geçiyor nedir  :D Kaldı paracıklar yine içerde, bari reklam vereydik, 1-2 dinazor toplardık  :PP  :DD
Evet bildiğin dalga geçiyor sanki :P Diğer siteler standard üyelere önem vermeye başlamışken, bunlar tersine iş yapıyor :D Dinazor avına başka sitelerde devam :PP

Alıntı yapılan: Dark Angel - 18 Ağustos 2018, 22:13:55
Böyle olacağı belliydi zaten ödeme yapmamasından sitenin konusunda (yeni ptc siteleri bölümünde) yazdıklarım da çıkmış oldu.
Teşekkürler hocam. Takipteyiz her zaman sizi de :)

Dark

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 19 Ağustos 2018, 03:06:12
Evet bildiğin dalga geçiyor sanki :P Diğer siteler standard üyelere önem vermeye başlamışken, bunlar tersine iş yapıyor :D Dinazor avına başka sitelerde devam :PP
Teşekkürler hocam. Takipteyiz her zaman sizi de :)

Ne demek elimden geldiğince aktif olup sitelerle ve durumlarıyla ilgili bilgi vermeye çalışıyorum.

cimbomlu88

4TCLIX SİTESİ ÇIKARILDI= Sitede yaklaşik 17 gündür ödeme yapilmiyor. Fazlasiyla sabrettik bu siteye :)

Kırmızı çizgi üzerinde kalan tüm üyelerin excel hesaplarına, 0,05$ SCAM BONUSLARI olarak eklenmiştir ($)

keremer

cimbomlu88

Alıntı yapılan: keremer - 28 Ağustos 2018, 22:49:56
Hdclix sitesine keremerdem rumuzuyla üye olundu.
Merhaba hocam,

Hdclix sitesinde maalesef üyeliğinizi göremedim  :( Bir hata olmuş sanirim. Farklı ip adresi, kullanici adi, şifre ve mail kullanarak yeniden üye olabilirsiniz ;)

keremer

Bugün siteye ben de giriş yapamadım. Forumda sitenin hacklendiğine dair bir mesaj gördüm. Onunla alakalı olabilir. Aynı üye adıyla tekrar refiniz olarak üye oldum.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: keremer - 29 Ağustos 2018, 22:10:39
Bugün siteye ben de giriş yapamadım. Forumda sitenin hacklendiğine dair bir mesaj gördüm. Onunla alakalı olabilir. Aynı üye adıyla tekrar refiniz olarak üye oldum.
Şimdi tamamdir hocam;) Dediğiniz gibi bir sorun olmuş olabilir. Havuz hesabiniza üyelik bonusu olarak, 0,01$ eklenmiştir, hayirli olsun ;)

Dark

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 20 Ağustos 2018, 01:49:51
4TCLIX SİTESİ ÇIKARILDI= Sitede yaklaşik 17 gündür ödeme yapilmiyor. Fazlasiyla sabrettik bu siteye :)

Kırmızı çizgi üzerinde kalan tüm üyelerin excel hesaplarına, 0,05$ SCAM BONUSLARI olarak eklenmiştir ($)

Kaç yıllık güvenilir sitelerin bile tık değerleri bundan çok iyiyken son derece gereksiz bir siteydi zaten evet artık kesin scam, tıkla tıkla ancak aylar sonra 2 dolar edeceği için böyle siteleri zaman kaybı olarak görüyorum. Yeni sitelerin tık değerleri iyi olmalı ki (rothabux, ferdinadz gibi örnek) sonradan gümleseler bile en az iki-üç ödeme falan alabilelim.

cimbomlu88

CLASSYBUX Çikarildi=SITE UÇTU=(Kırmızı çizgi üzerindeki aktif arkadaşlara, 0,05$ scam bonuslari ödenmiştir ($))