►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: nerdman - 21 Eylül 2018, 22:06:25
http://optimalbux.com a senin linkten abone oldum hakkazandığımızda ödemeyi nasıl yapıyorsun geriye
Öncelikle forumumuza ve kazanç havuzumuza hoşgeldiniz, hocam ;)

Üyeliğiniz tamamdir ve Optimalbux için ilk üyelik bonusu olarak 0.01$ havuz hesabiniza eklenmiştir. Ana konudaki excel tablomuzdan inceleyebilirsiniz ;) Diğer sitelere de üye olarak kazancinizi arttirabilirsiniz ($)

Ödeme yöntemlerimiz=Papara & Tüm Bankalar & Perfectmoney & Bitcoin(Coinbase Mail) & Payeer & Advcash . Refback ödemeleri için tercih ettiğiniz yöntemi bana özel mesaj olarak gönderirseniz sevinirim. Özel mesaj atabilmek için, forumda 5 mesaj sayısına ulaşmanız yeterli olacaktir :)

Ümit Korkmaz

@cimbomlu88
Hocam bir bakarmısınız birikmiş bir şey var mı ? Varsa alayım ödeme.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Ümit Korkmaz - 30 Eylül 2018, 18:17:46
@cimbomlu88
Hocam bir bakarmısınız birikmiş bir şey var mı ? Varsa alayım ödeme.
0.28$ değerinde RCB ödemeniz Payeer hesabiniza yapilmiştir hocam, hayirli olsun. Bol kazançlar dilerim ($)

yasin0676

cimbomlu88

Rothabux sitesi uçtu. Site havuzdan çikarilmiştir. Scam bonuslari, kırmızı çizginin üzerinde kalan aktif arkadaşlara excel tablosunda ödenmiştir ($)

cimbomlu88

Clixuniverse hesabimin banlanmasi sebebiyle havuzdan çikarilmiştir  :( (zopa)

Sitede standard takilan arkadaşlar, cashout points şartlarini yerine getirdikten sonra muhtemelen ödemelerini alacaktir. Devam etmek isteyenler devam edebilir ;)

https://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/clixuniverse/msg589166/#msg589166

cimbomlu88

HDCLIX SCAM, ÇIKARILMIŞTIR= Admin kayboldu.

Hdclix için Aşağıdaki tüm tıklarınız ödenmiştir ve havuz bakiyeleriniz güncellenmiştir. Kontrol edebilir ve dilediğiniz zaman refback ödemesi talep edebilirsiniz.
[spoiler][/spoiler]

kanacali53fk

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 18 Ekim 2018, 23:07:34
HDCLIX SCAM, ÇIKARILMIŞTIR= Admin kayboldu.

Hdclix için Aşağıdaki tüm tıklarınız ödenmiştir ve havuz bakiyeleriniz güncellenmiştir. Kontrol edebilir ve dilediğiniz zaman refback ödemesi talep edebilirsiniz.
[spoiler][/spoiler]

@cimbomlu88 Merhaba canım arkadaşım :))
Şimdi ben konudaki tüm sitelere üye olacağım.

Sizden para kazanmak için neler yapmak lazım  :PP

cimbomlu88

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 22 Ekim 2018, 16:47:06
@cimbomlu88 Merhaba canım arkadaşım :))
Şimdi ben konudaki tüm sitelere üye olacağım.

Sizden para kazanmak için neler yapmak lazım  :PP
Merhabalar :)

Sitelere üye olup, konuda belirtilen reklamlara günlük tıklama yapmanız yeterlidir ($) Üye olup, üye olduğunuz siteleri bana ödeme yönteminizle birlkte belirtebilirsiniz ;)

cimbomlu88

DIFBUX bux modelini kapatıyor. DR kazançları ve ödeme süreleri hakkında neler olacak bilemiyoruz. Bu nedenle, Difbux için excel tablosundaki tıklarınız ve excel balansınız güncellenmiştir. Excel tablosunda kontrol edebilirsiniz ;

Difbux için tıklamalara devam edebilirsiniz. Siteyi bir süre daha 2. grup sitelerde tutmaya devam edeceğiz ;)

https://difbux.com/forum/topic/18899

SON TIKLAR=
[spoiler][/spoiler]