Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Film Arşivimi yakıyorum şimdik :P dediklerine katılıyorum ama napsınlar yasaklasınlar mı? izleyeni var iyi para kazanıyorlar oh ne güzel sen istediğini de :P :)  millet gerçekleri istemiyor gerçekleri yayınlamak isteyenlerin başına gelenlerde malum ,böyle devam edecekler sizin hoşunuza gitmiyorsa izlemeyin geçin dedim zati ,senin Kurtlar vadisine yaptığın gibi ben uzun süre önce (en son ekmek teknesiydi) sanırım ondan beri doğru düzgün türk yapımı dizi izlemedim yabancı dizilere kaydım ondada amerikan propogandası bizim kadar olmasada :)

Esinlenmiş adamlar :P diyecek birşey yok ki diziyi eleştirenlerinde gerçek tarihi ne kadar bildiklerini bilmediğimden eleştirmek doğru gelmemişti diziyi savunmuyorum yoksa %90'ımızın tarihle ilgili bilgisi lise tarihi onlarda hep başarı dolu yıllar bu kadar kuzu gibi olmamızın bir sebebide odur zannımca gazla çalışan milletiz neler oluyor "one minute" dendimi akan sular duruyor gibi . :) Tamam Kanuni Büyük Padişah (ki benim gözümde Yavuz kadar değildir) ama doğrusu/yanlışı elbette vardır insan sonuçta ...Neyse konu kaymasın fikirlerine katılıyorum ama elden gelen tek şey izlemeyin/izletmeyin :) (yvr) (yvr) gideyim :)

Coulers79

Şunun şurasında ne kaldı ki, bir helvalık süre. Cümle yapılana yazık, şehzade'yede diziyede.

ElisaMcCline

Parasal kaygılarla hazırlanmış yapımlardan daha fazlasını bekllemeyin arkadaşlar :)
Beğenmiyorsanız alın okuyun, ben öyle yapıyorum :)

Artık TV de haber bile seyredemez oldum.
En masum diyeceğimiz çizgi filmlerde bile neler var yahu (d)

Coulers79

ninja       (kk)          Beyaz Atlı Prens          :'(       (zopa)

ElisaMcCline

Yaa adam öleli yüzyıllar oluyor, şimdi kim neye üzülüyor ben anlamakta zorluk çekiyorum.
Bilmem kaç yüzyıl sonra mı üzülesi tuttu herkesin :)

Rahat bırakın adamı yattığı yerde (d)

FilmsizKalma

Coulers79

ýrmakk

Bòyle dizi olmaz olsun be içim parcalandı. Daha da izlemicem muhtesem yuzyil benim icin bitmistir.  Öldurduler mustafayi :(  :'(

Coulers79

Son zamanlarda sahneler bozulmuştu. :S Mustafa'da gitti bu anlamsızlıkta üzülemedim bile. :'(

abcb

Panik yok arkadaşlar, sadece şehzadeyi oynayan kişi -yakışıklı yakışıklı diye diye havaya soktukları tip var ya, o işte- diziden çıktı  :g