Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Ya vikings son bölüm batırdı benim hiç hoşuma gitmedi.. Davinciye söz yok baştan beri hoş gidiyor..

Coulers79

Cnbce'de seyrettiğim son dizi Spartacus idi. Sonra o kanalı göstermeyen bir uydu kullandım ve ayarıylada uğraşmaya vaktim yoktu.
Zaten şifreli falansada izleyemezdim. Normal maçlardada kesinti oluyordu. Şimdi standarta döndüm, golden olmayı düşünmüyorum.

FilmsizKalma

ııııı şey biz zaten internetten izliyoruz :D

Coulers79

Kim tıklayacakta seyredecek ooo uzun iş, çok zaman oda bende yok, o ka tembelimki.  :g

hakanatik01

Coulers hoca IE kullanıyor  yahu İnternetten dizi izlemeye kalksa pcyi kesin dışarı atar bukez :D yatarken torrent v.s biryerden indir ben öyle yapıyorum genelde internete para ödüyoz boş durmasın :P (gyk) :D

Vikingi biriktiriyorum 2.sezona başlamadım henüz böyle söyleyince izleyesimde geldi ama :)

bekeli

Bu Arya varya Red Wedding'in intikamını çok pis alacak, demedi demeyin :)

abcb

Cnbc yeniden izlemeye başlarsam bilinki sebebi sizsiniz  (d) ne kadar konuşacağımı tahmin edebiliyorsunuzdur umarım  :g

hakanatik01

spoiler yapmayın yeter :P ben biriktiririyorum biraz 1.bölümü indirdim başlayacaktım yok ya bekle deyip caydım ama bakalım ne kadar dayanıcam :P :D 

bekeli

Spoiler yok yazdığım mesajda.
Sadece tahminde bulundum :P

abcb

Spoileri bana dedi zaten galiba (d) yapacam   :g