Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Nisan 2014, 17:18:40
Bu Arya varya Red Wedding'in intikamını çok pis alacak, demedi demeyin :)

En son çıkan kitaba geldim. (Ejderhalarla Dans'tı sanırım). Kitap(lar) genel olarak diziden monoton gidiyor. İlk defa  bir serinin dizisi kitaplarından daha güzel yapılmış bence :)

Arya'da bu arada..... (Neyse vazgeçtim söylemicem:))

bekeli

Alıntı yapılan: bilge8408 - 08 Nisan 2014, 17:33:42
En son çıkan kitaba geldim. (Ejderhalarla Dans'tı sanırım). Kitap(lar) genel olarak diziden monoton gidiyor. İlk defa  bir serinin dizisi kitaplarından daha güzel yapılmış bence :)

Arya'da bu arada..... (Neyse vazgeçtim söylemicem:))

Kitapları okumadım.
Aslında okumayı çok istedim. Hatta dizi ilk çıktığında kitaba ingilizce olarak başladım ama sonra genelde sizin yaptığınıza benzer yorumları görünce okumadan izlemeye karar verdim.
Gerçekten çok başarılı dizi.

hakanatik01

Sözüm hepinize :P  yok ya istesenizde yapamazsınız zaten:P Dayanamayıp 22dakikadan bakıyorum  :D 

FilmsizKalma

Bu sezon, eski sezonlardaki sadece 9. bölüm civarına yığılan aksiyonlar geneline yayılacakmış diye bir yorum gelmişti sezon başlamadan. Kitapları bende okuyayım diyordum demekki okumasam iyi olacak :) Dizi gerçekten güzel.
Birde strateji tarzında bir oyun yaratsalar harika olur. Gerçi son zamanlarda hiç ilgilenmiyorum vardır belki :)
Süper bir strateji oyunu çıkabilir ortaya.. Bfm tarzı.. ırklar ve herolar efsane bir oyun olur :)

bekeli

Vikings - s02e07 - blood eagle için bile izlenir :P
Dizi gittikçe aşıyor kendini :)

Bu arada bu bölümdeki müzikler harika.
Müzikleri merak edenler Youtube'a Wardruna yazsın ;)

Coulers79

Bugün TV'de Şehzade Bayezid günü.    The Ottoman Empire

Ha birde Bursaspor - Galatasaray maçı var. Dakika: 33  Skor: 2-0, 
Edit: Dakika: 53  Skor: 2-3,   Dakika: 71  Skor: 2-5

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 13 Nisan 2014, 22:16:41
Vikings - s02e07 - blood eagle için bile izlenir :P
Dizi gittikçe aşıyor kendini :)

Bu arada bu bölümdeki müzikler harika.
Müzikleri merak edenler Youtube'a Wardruna yazsın ;)
Çok bahsedince dayanamadım izledim ama ufaklıktan dolayı çok gözüme battı dizi yahu muhteşem yüzyılda'da olmuştu aynı olay ,Bjorn büyüdükçe yaşlanan kimse olmuyor yahu çocuk tahta çıkacak çağa geldi artık :P Güzel dizi şimdi 8'i bekle dur bakalım 10 bölümden uzun sürse bari :)

Person of interest te çok güzelleşti ilk sezonda o kadar beğenmemiştim ama 3.sezon çok iyi gidişata göre 4.sezonda izlenme rekorları kırabilir :P

hakanatik01

Vikings S02E08 de gelmişte izlemedim heyecanlı bir yerde bitiryorsa hazır ara girmiş biraz soğumuşken bekleyeyim mi? :) Dayanamadım  GoT'un 1.bölümü izledim 2.bölüm de öyle duruyor umarım izlemem 1 hafta beklemek çok sıkıcı oluyormuş :D

FilmsizKalma

Valla ufukta savaş var fena bitti.. Ragnara oyun oynadı King Horik İngiltere kıyılarında ..

hakanatik01

Bekleyeyim diyecem ama zaten 1 mayısta bitiyormuş gerek yok demekki izlerim akşama :) Horik zaten rengini bir önceki bölümde belli etmişti az çok
Savaş sahnesini göstermeden bitiyorsa kötü olur ama :)