Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6arti9

dex te her bölümün kendi icinde bir konusu vardır.  bölüm icinde o konuyu geliştirler ve bölüm sonunda bağlarlar. örnegin yanlızlıktan dem vurur öyle bir psikoloji yansıtır ama bölüm içinde bu durumun böyle olmadıgını bize gösterir.
her sezonda bir ayrı konu vardır örnegin bir katil seri cinayetler bir kaç yeni karakter
ama bütünlügünü korur ve sürükleyicidir.

izleyenler bana katılırlar sanırm.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

bekeli

Üşüyorum @hakanatik01 modum   *)

GoT 8. bölüm neydi öyle ya.. Son 15 dakikada bildiğin tırstım la izlerken.  (prt)

[spoiler]Yabanilerden anne olanı çocuklarını gönderdi. Ardınızdan geleceğim dedi.
Sonra çocuk zombilerle bakıştı, acıdı onlara. Anne şefkati devreye girdi. Sonrasında bu şefkatinin kurbanı oldu. O sahne muhteşemdi. Bu kadar gerçek olmayan olağanüstü varlıkları nasıl bu kadar gerçekçi yapıyorlar anlamıyorum. Bir tane white walkers'ım bi tane de Wun Wun'um olsa tüm dünyayı emrime amade yaparım yeminle :D
Edit: Cersei'ye yapılanlar da içimin yağlarını eritti. Dini siyasetine alet edersen oluşturduğun güç seni de alt eder böyle işte. Yanlız baş rahip de ne baba adam çıktı öyle. Kraliçe, anne kraliçe felan dinlemiyor adam. Nerdeee şimdi böyle din adamı :P Daha fazla güncele girerdim de neyse başımız ağrır sonra..[/spoiler]

Çok sağlam bölümdü, çok :)

silver

Baya etkilenmişsiniz @bekeli :D Spoiler kısmını okuyunca izlemiş kadar oldum :PP

6arti9

kitaplarını okudum GoT'un ama kitaplarla dizi arasında farklılasmalar başladı spoiler vermeyecem yalancı cıkabilirim :)

kitapta akgezenlerle karşılaşmayı hatırlamıyorum gerci oldu baya okuyalı
akgezenler aslında beni biraz hayal kırıklıgına ugrattı daha önceki sezonda  farklı bir görünümü vardı. böyle ölmüşte dirilmiş ilkel güdüleriyle hareket eden gece cıkan kokuya gürültüye duyarlı falan.
[spoiler][/spoiler]

şimdi ise tamamen farklı modern organize bir ordu.
[spoiler][/spoiler]

[spoiler]
Alıntı YapAk gezenler tamamen ayrı bişey. büyülü yaratıklar. Ama diğer zombi olanlar wight. teorik olarak ölüler ama nekromansi ile hareket ettiriliyorlar.

Alıntı Yapobsidiyan diğer adıyla ejder camı sayesinde öldürülebilirler.

Ak gezenlerin zırhları bir garip. Bence metal kılıçlarla öldürülmeleri çok çok zor hatta imkansız ama obsidiyan bu zırhı kolayca kesiyor. Resmen eritiyor ötekiyi.
Neden obsidiayn dersen obsidiyana valyria'da donmuş ejder alevi denirmiş oradan anla yani ne kadar hayırlı bir madde.
Fakat bu obsidiyanlar sonradan dirilen insanlar olan wightlara hiç bişey yapamaz. Onları ya kılıçla kuşbaşı yapacaksın yada yakacaksın kolayca alev alırlar

NOT: Kendi kanaatimce Valyria Metalından dövülmüş kılıçlarında otekilere işleyebileceği görüşündeyim. Sonuçta hiç denenmedi ve Valyrialılar o kılıçları ateş ve büyüyle dövdüler
alıntılar: http://forum.gameofthronestr.com/
[/spoiler]
>> 6arti9 <<

hakanatik01

Üşümen normal winters is coming :P Evet güzel bölümdü ama gene en iyi yerde bitirecekler gibi yahu 1 sene daha nasıl beklenecek bakalım :) Din adamları kısmına bende girmiycem  :P

Haziranda benim takip etmeyi düşündüğüm dizilerim de belli oldu :)

4 Haziran – Hannibal (3. sezon) NBCklask orası birazcık güzel işleyen bir kurum daha sonra bozulacak
16 Haziran – Tyrant (2. sezon) FX (Politik bir dizi )
21 Haziran – The Last Ship (2. sezon) TNT (klasik virüs :P )
21 Haziran – True Detective (2. sezon) HBO

24 Haziran – Mr Robot (1. sezon) USA Bu dizide TV "köstebekleri" tarafından nete düşmüş henüz başamadı ,öyle heyecanlı tempolu bişi değildi pilot bölümü ama izlenir mi izlenir kalıcı olur  mu ? orası büyük bir soru işareti hemen hemen tüm büyük şirketlere göndermeler yapıp atarlanıyor resmen :P ipini çekerlermi göricez pilot bölüm itibariyle beğendim izlemeyi dşünüyorum  bana hitap eden bir konusu var konuyu sevmeyen için sıkıcı olacaktır ama :)

bekeli

Ben o kadar diziyi aynı anda izleyemem :m Vaktim yok o kadar.

O kadar çok izlemediğim süper kaliteli diziler varmışki yenilere fırsat kalmıyor.

True Detective ve Hannibal'a devam ederim ;)

hakanatik01

Aynı anda izlenmiyor zaten :P Onlar başlangıç tarihiydi net boş boş durmasın diye indiriyorum hep ,haftasonları 3-4 bölüm diye gidip bitiriyorum :) Outlander'ı da indirdim oda duruyor onuda çok övüyorlar ilk fırsatta ona da şans vericem bakalım.Çok fazlalaştılar zaten eskiden prison,lost,heroes derdik şimdi mantar gibi dizi çıkarıyor adamlar tutmayanlar hemen 1 sezonda veda yerine yenisi sektör çok büyüdü herhalde 6-7 tane farklı konularda dizi de başlıyormuş haziranda seneye onlara da başlarız belki :P :)

6arti9

Türk Tvlerinde yeni dizilere bakalım.

* Kanal D
- Beş Kardeş (yeni sezon)
- Yaz'ın Öyküsü
- Güneşin Kızları
- Kalbim Ege de Kaldı

* Star
- Çilek Kokusu
- Küçük Tatlı Yalancılar (Pretty Little Liars uyarlama http://22dakika.org/pretty-little-liars-tanitim-1/)
- Kiralık Aşk

* Fox TV
- O Aşk Benim
- Mutluluk

* Show TV
- Ya Tutarsa
- Ne Münasebet

* ATV
- Kırgın Çiçekler
- Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

kaynak:http://tinyurl.com/pfnde9r
>> 6arti9 <<

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 03 Haziran 2015, 11:07:10

GoT 8. bölüm neydi öyle ya.. Son 15 dakikada bildiğin tırstım la izlerken.  (prt)

Yahu o kadar ölüp ölüp dirilen yaratıklar yüzemezler mi? Neden Jon un peşine düşemediler? :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 03 Haziran 2015, 17:16:55
Yahu o kadar ölüp ölüp dirilen yaratıklar yüzemezler mi? Neden Jon un peşine düşemediler? :P

Hocam adamlarda sadece kemik var. Nasıl suyun üstünde kalsınlar :P