Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbseyhan

Alıntı yapılan: silver - 05 Haziran 2015, 20:48:04
Sanırım dizileri bir başlık altında konuşup tartışıyorlardı ;) O yüzden açılmamış olabilir @fbseyhan ;)

sanırım benim aramam muhabbet kısmında geçerliymiş alt tarafta dizi tv konusu varmış yeni gördüm konuu silide göremedim niidicik şimdi @silver

silver

Alıntı yapılan: fbseyhan - 05 Haziran 2015, 20:54:36
sanırım benim aramam muhabbet kısmında geçerliymiş alt tarafta dizi tv konusu varmış yeni gördüm konuu silide göremedim niidicik şimdi @silver
Burayı ana konuyla birleştirirler sorun olmaz yani :D

hakanatik01

Hannibal'ın S03E01''i izlemeyen var mı ona göre anlatıcam :D

Dio

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Haziran 2015, 00:05:07
haayıııır :m Şimdi olmaz (zopa) az sabır yarına anlatırsın. Spoiler falanda verme ya ben dayanamam açarım :D

6arti9

Game of Thorones  son bölüm malum sahneler için kamera arkası görüntüler var cnbce de meraklılıarına ;) http://tinyurl.com/q6ufyuz

yeni bölüm ejderhaların dansına hazır mısınız
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

6arti9

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Haziran 2015, 00:05:07

hanibal çokmu ara verdi ben bölüm mü atladım hatırlamıyorum
gecen sezon finalini en son graham hapse girmişti bir şekilde çıkmıştı falan değil mi
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Ufuko

Mr. Robot diye bir dizi başlamış hoşuma gitti...  8)

http://www.imdb.com/title/tt4158110/

Dio

bekeli

GoT 5. sezon 9. bölüm için   (d) >:(  (sns)

[spoiler]Bu Stannis denen adi, gözünü taht bürümüş pislik diri diri kızını yaktı ya  :( :'(
Böyle bir şey olabilir mi. Nasıl bir inançtır bu. Masum, hiçbir suçu olmayan öz kızını insan nasıl yakar. O amaçladığın demir taht bir taraflarına girsin Stannis (d) (sns)
Not: Sadece argo ile sınırlı kalmaya çalıştım. Gerisini bu smiley'da (sns)[/spoiler]