Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

HeadSh0t

Hakacu senin listende blacklist varmı ???

hakanatik01

Evet güzel  başladı aradan sonra , ama şu reddington'un kızı ölse daha çok sevicem :D

aydyar13

Steins;Gate
Buraya anime dahil edebiliyor muyuz   :P :D

hakanatik01

TWD'de adam kalmaycak dikkat spoiler :P
[spoiler]Tyreese'de ölmüş bölüm başı kayıp vermeye başladık Washington'a gelince de 2 kişi daha veririz :P [/spoiler]:D

kojiro ustanın çevirirken ihityarladığı supernatural 11.sezon onayınıda almış yahu :D ölmüyorlarda ölen geride geliyor hiçbitmeyen kalem gibi  oldu :P

olur neden olmasın ki ama kullandığın resim helsing değil mi ? onu neden önermedin ki bi onu izledim anime dizisi olarak :)
Bide avatar''ı çok övdüler merak edip duruyorum filmi çok kötüydü ama :D

richman

Alıntı yapılan: ufuko - 09 Şubat 2015, 09:32:17
TWD başlamışş  (gyk)   :D

Yeni bölümden hiç keyif almadım iyice sıkmaya başladı dizi sürekli aynı şeyler (hydr)

hakanatik01

Toparlar yakında ; Z nation bakın o zaman neden bakın diyorum TWD'nin kıymetini bilek diye :P :D

VoSToK

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Şubat 2015, 05:28:48
Toparlar yakında ; Z nation bakın o zaman neden bakın diyorum TWD'nin kıymetini bilek diye :P :D
Z nationuda bu kadar gömmeyelim onlarda güzel :-D

aydyar13

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Şubat 2015, 02:29:20
olur neden olmasın ki ama kullandığın resim helsing değil mi ? onu neden önermedin ki bi onu izledim anime dizisi olarak :)
Bide avatar''ı çok övdüler merak edip duruyorum filmi çok kötüydü ama :D

Filminden bahsettiğiniz mavi adamların olduğu avatar mı yoksa son hava bükücü mü, mavişlerse anime olanla hiç bir ilgisi yok sadece isim benzerliği. Diğerini ben seyretmedim. Avatar : The Last Airbender izlenmeli. Animede cizgi film havası var ancak bir kaç anime daha izledikten sonra bence izleyin.

Evet profil resmi Alucard. Hellsingte de 13 bölümlük olan eski serisi yerine, 10 bölümlük OVA serisi izlenmeli. Aslında iyi bir anime ama tek bir anime seçme hakkım olsa açık ara Steins Gate seçerdim. Meşhur dayak yedikçe ya da kaybettikçe güçlenen kahraman tarzı bir anime değil üstelik :) Ama ilk 3 4 bölüm hiçbir şey anlaşılmıyor sıkılıp bırakmamak lazım  :D

hakanatik01

Mavi avatar güzel filmdir yahu :P
Herhalde diğer Avatar'ı diyorum yahu :D Avatar son hava bükücüyü çok övdülerdi çizgidizi olarak ondanmı bilmem filmi hoşuma gitmedi :P
Evet bende OVA'yı izlemiştim ama diğer deidklerinden haberim yoktu zaten nette öyle paket halinde bulmuştum net boşa duracağına indirem demiştim :D  listeme aldım bakarım indirme linkine az sonra :P