Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Damonizm

Merlyn her zaman güzel :D Ben Fantastik diziler sevdiğimden ayırt etmiyorum çocuk/yetişkin olmasını hatta şuan 30 a yakın yabancı dizi izliyorum :)

hakanatik01

Walking dead bu haftayıda boş geçti hee :D gene bişi olmadı yahu (araba sahnesi dışında) birde sanki zombiler daha kolay ölür oldu vuruldumu yumurta gibi dağılıyor kafaları :D

yuuygac65

Dio

ölenin arkasından çok ağlıyolar. alışmış olmaları gerek aslında :P hele o konuşma sahneleri  (sinir) adamı fitil ediyo. önemli bişey olacak diye geçemiyosunda sahneleri. valiyi özledim valla. dizide bi heyecan oluyodu en azından.

AnilK

Walking Dead yine bir şeyler olacakmış gibi yapıp 40 dakikayı doldurdu.

hakanatik01

Hepsi bu haftayı pas geçti gibi :P Mentalist'inde finalini beğenmedim öleydiler daha iyiydi :PP :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Şubat 2015, 15:51:32
Hepsi bu haftayı pas geçti gibi :P Mentalist'inde finalini beğenmedim öleydiler daha iyiydi :PP :D
anlatmaaaaaaa
bir sahneye göz ucuyla baktım sadece bırak meraktan çatlayarak bir kaç hafta geçirem :g

hakanatik01

Neyi anlatmıyım ?lizbona ne olduğunmu yoksa patricke ne olduğunu mu ? :P Anlatmam yahu ama beklenen şeyler oldu  beklenen neydi [spoiler]yok yok anlatmıyorum[/spoiler] değilmiydi ? :D ve basit bitti daha görkemli yapsalar iyiydi başka kanalda devam edeceği söylentileri çıkmış acaba ondan mı böyle :)

fzthkurmaz

house of cards dizisini izlemediyseniz tavsiye ederim siyasi entrikalar çok güzel dizi ...

hakanatik01

İndirdim duruyordu öyle listemde ama izleyemedim henüz diğerleri bitince bakacağız artık.
3.sezonda düşmüş nete indiriyordum şimdi :)