Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

The Walking Dead S05E12
Rick saçı sakalı kesince 20 yaş gençleşti resmen :g
Yine yeni umutlarla başlayıp giderek kötüye gidecek bir duruma girdi bizimkiler, burada da sezon sonuna kadar kalıp bir zombi baskını sonrası kaçarlar kesin.

hakanatik01

Vali gitti senatör geldi :P  12. bölümüde pas geçtiler.Bu bölümde en beğendiğim şey jessie oldu (gyk) :D Böyle gidecek gidecek sezon finalinde birşey yapacaklar bir sonraki sezonu merakla bekletecekler gibi artık :)

Coulers79

(str) Star tv'yi açın ninja size yerli bir şey gösterecem. -:))

abcb

Halamı Coulers Modum halamı  :m
Bırak artık Süleyman'ın peşini  :PP

AnilK

The Walking Dead S05E13
Çizgi romandan spoilerımsı:
[spoiler]Rick'in şimdiye kadarki kahramanımsı karakterinden çıkıp biraz kötü bir adama doğru evrileceğinin sinyallerini veren bir bölüm izledik. Sözlüklerde okuduğum bir entry'de de bundan sonra Rick'in bu tarz eylemlere başvuracağı ve şimdiye kadar sempati duyan varsa onların Rick'ten soğuyacağı yazılmıştı. Evli kadınla yaşadığı ufak yakınlaşma ve kadının kocasını gördükten sonra elini silahına atması bunun göstergesi.[/spoiler]

HeadSh0t

hakanatik01

Walking Dead izlemeyen okumasın :P [spoiler]Noah'ıda kaybettik[/spoiler] ama bu bölüm güzeldi :P

Ufuko

Banshee 3. sezonda iyice aksiyon dizisi oldu, iyi oldu.
Erotik sahnede eskiye oranla neredeyse hiç yok  :y

hakanatik01

Onu bilmem izlemiyorum henüz indiridm duruyor öyle, şu ana kadar yeni sezonlardan en iyisi Vikingsler bence ,GOT gelene kadar değişmez :P

Ufuko

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 17 Mart 2015, 01:19:58
Onu bilmem izlemiyorum henüz indiridm duruyor öyle, şu ana kadar yeni sezonlardan en iyisi Vikingsler bence ,GOT gelene kadar değişmez :P
Vikingten daha heyecanlı olduğunu garanti ederim  :m