Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

enderege

Bu  Stannisin değil senaristlerin suçu. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Bence senaristlerinde suçu değil :P  Bende sinir oldum ama tarihi acı gerçekler bunlar :) Bizim tarihimizde de farklı durumlar yok evlatlar babaları,babalar evlatları taht uğruna katledebiliyor.Olağan durumlar herşey güç için günümüzde evlat öldürülmesede güç uğruna milyonların öldürülmesine ses edilmiyor.Suç o cadı Melissandrada dolaylı olarak gene kadınlar :D  her güçlü erkeğin ardında bir kadın vardır sözü burdanmı geliyor acaba :PP :D (gyk) Yoksa erkekler masum,aptal, :P dünyanın en mazlum varlıklarıdır ama işte kadınlar ah o kadınlar vezirde rezilde edebiliyorlar :D

6arti9

Proof 1.Sezon:
Bilimkurgu, Drama
TNT drama ekranlarında yerini alan her bir bölümü 60 dakika'dan oluşacak dizinin ilk sezonu 10 bölüm olacakır. Amerika ve Kanada ortak yapımı olarak iki bölgede çekimleri yapılan dizinin yaratıcısı Rob Bragin. Dr. Carolyn Tyler, şüpheci, başarılı ve sert bilimci bir profesördür, genç yaşlarda olan oğlunun hayatını kaybetmesi ile büyük bir şok yaşayan profesör gizli bir proje olan reenkarnasyon araştırmalarına dâhil olması için ikna edilir. Oğlunun öldüğünü kabullenmek istemeyen Carolyn ölümün bir son olmadığını düşünmeye başlayarak ölümden sonra neler yaşandığını öğrenmek için çalışmalar yapmaya başlar.

https://www.youtube.com/watch?v=W62PQGNYmbI
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

6arti9

Stitchers 1.Sezon
Bilim Kurgu, Suç
Gizli bir devlet ajanı olan Kirsten (Ishta), yeni ölmüş insanların belleklerine girerek, onların hatıralarından aldığı bilgilerle çeşitli cinayetleri ve aydınlanmamış ilginç vakaları çözmektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=MECsGixXer8
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

karga9

Yarın çok güzel bir bölüm bizi bekliyor.

[spoiler]

[/spoiler]

hardplayer

the walking dead, better call saul, diriliş ertuğrul. pek dizi izlemediğim için bu kadar.

bekeli

Ulen varya bu GoT yazarı George R. R. Martin resmen bizi trollüyor.
Kimi sevdiysek harcadı adam  (d)

Final beni pek tatmin etmedi dostlar :) 2016'da görüşmek üzere :D

[spoiler]Dağ gibi Jon Snow gitti ya la :S Adam akgezenlerle mücadele etmek için yabanilerle anlaştı. Sonra hain damgası yedi iyi mi. Öldüren terbiyesizler akgezen görmediği için hayatlarında anlayamdılar durumun ciddiliğini. Kızıl saçlının Jon'u canlandıracağı söyleniyor gerçi :D
Cersei'ye yapılanların aynısının ülkenin altını üstüne getiren ve milletin parasını yiyenlere de yapılmasını görürüz inşallah :P Yalnız bu Cersei'nin dönüşü felaket olur, demedi demeyin. Çılgın kralın yaptıklarından beterini yapacaktır halka ve başrahibe.
Arya, tüm umudumuz sende. Faceless oldu sonunda :)
Stannis hakettiğini aldı. Sen diri diri kızını yakarsan olacağı bu. Ama ölmemiş olabilir.
Drogon, memleketine götürdü bizim kraliçeyi sanırım. Dothrakileri de yanına alacak gözüküyor.  [/spoiler]

Hannibal'ın 3. sezonu da iyi gidiyor. İlk bölüm oldukça akıcıydı. Lakin ikinci bölüm pek bir ağırdı. Adamlar, ağır çekim ve grafiksel detay meselesini iyice abarttılar.

[spoiler]Hannibal iyice aşık kezban rolüne büründü :D Adam kırık kalp felan bırakıyor Will'e. Will de boş değil bence :PP Bunları okuyup diziyi izlemeyenler pembe diziden bahsediyorum zannedecek :D Alakası yok. Bildiğin kesmeli, doğramalı, bükmeli yamyam bir herif var :D [/spoiler]

hakanatik01

vAllahi ben 2.bölüm ağırda olsa acayip oldum iğrendim zaman zaman yahu :D O geyiğin ortaya çıkması falan kusacak gibi oldum bir an :D Ama ilk açılıştaki kan gölünede bayıldım bu dizi beni piskopat yapacak :D

Ufuko

The Last Ship 2. sezon başlamış benim hoşuma gitti  :D