Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Türk dizisi izleyen yok mu yaw  ???

bekeli

Alıntı yapılan: bandanar - 11 Aralık 2015, 10:29:10

İşler Güçler, Kardeş Payı, Leyla ile Mecnun komedi olarak tavsiye ederim.
LM sonrası aynı ekip tarafından çekilen Beş Kardeş de efsane bir dizi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Eskilerden Ezel'i tavsiye ederim. 1. sezonu harikaydı.
Vakit bolsa Ezel sonrası Suskunlar'ı da izleyebilirsiniz.

6arti9

Alıntı yapılan: bandanar - 11 Aralık 2015, 10:29:10

mecburiyetten izliyoruz kardeş
kırgın çiçekler
kiralık aşk
aşk yeniden
o hayat benim
güneşin kızları
mayıs kralicesi
vs vs
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

bandanar

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Aralık 2015, 10:33:32
İşler Güçler, Kardeş Payı, Leyla ile Mecnun komedi olarak tavsiye ederim.
LM sonrası aynı ekip tarafından çekilen Beş Kardeş de efsane bir dizi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Eskilerden Ezel'i tavsiye ederim. 1. sezonu harikaydı.
Vakit bolsa Ezel sonrası Suskunlar'ı da izleyebilirsiniz.

Ezel çok güzeldi hocam onun gibi dizi gelmedi desem türk dizisi bakımından yalan olmaz. Bi de zamanının kurtlar vadisi 2000 lerin.Beş kardeşi de maalesef erken bitirdiler o da güzel bir diziydi  :S

bandanar

Alıntı yapılan: 6arti9 - 11 Aralık 2015, 10:35:34
mecburiyetten izliyoruz kardeş
kırgın çiçekler
kiralık aşk
aşk yeniden
o hayat benim
güneşin kızları
mayıs kralicesi
vs vs
Hocam benim de tek izlediğim Diriliş Ertuğrul var başka da şu an türk dizisi takip etmiyorum  :) Yabancı olarak pek dizi izlemedim ama arada izlediğim spartacusu tamamen bitirdiğimde dizinin ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Hala izlemeyen varsa bence izlesin  :D

Coulers79

M.Y. Kösem Sultan ve Diriliş Ertuğrul.

Dio

Diriliş, Filinta :y
gerçi ortalarında başladım izlemeye ama yazın sıfırdan başlarım :)

6arti9

bilimkurgu severler varsa bir kaç dizi başlamış

The Expanse
[spoiler]Günümüzden 200 yıl sonrası... Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.
https://www.youtube.com/watch?v=27JmggM5GGQ
[/spoiler]

Childhood's End

[spoiler]20. yüzyılın sonlarında ABD ile Sovyetler Birliği askeri nedenlerle uzaya ilk aracı göndermek için yarış halindedir. Ancak tam bu sırada uzaylılar Dünya'mızı ziyarete gelir. Bir gün birdenbire dünyanın çeşitli şehirlerinin üstünde uzay gemileri belirir. İnsanların uzaya gitme yarışı da ister istemez yarıda kalır. 1 hafta sonra, henüz kendilerini göremediğimiz uzaylılar insanlığın sona ermesini engellemek için Dünya'daki uluslararası ilişkileri gözlemleyeceklerini ilan eder.
https://www.youtube.com/watch?v=VMOEpFTi4es
[/spoiler]
>> 6arti9 <<

6arti9

yeni başlayan dizilerden

The Magicians

[spoiler]
Zekâsıyla yaşıtlarının arasından sıyrılan Quentin Coldwater, günlük hayatın monotonluğundan, Fillory adlı büyülü bir dünyada geçen fantastik kitapları okuyarak kaçmakta ama herkes gibi o da büyünün gerçek olmadığını düşünmektedir. Ta ki kendini New York'un kuzeyindeki çok gizli ve seçkin bir büyücülük okulunda bulana kadar. Burada dostluğu ve aşkı öğrenip hayal bile edemeyeceği doğaüstü bir güce erişen Quentin, günün birinde arkadaşlarıyla yaptığı inanılmaz bir keşifle eşsiz olduğu kadar tehlikeli ve karanlık bir yolculuğa çıkacaktır.
https://www.youtube.com/watch?v=QS_20JPaEnA[/spoiler]
>> 6arti9 <<

family03

Diriliş Ertuğrul

Geçmişimizi bize lanse eden dürüst bir dizi olarak düşünüyorum