Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

başlığı  TwofuN arkadaşımızdan aldım üşengeçlikten tamamen.
yeni diziye başlamak istiyorum önerileriniz olursa memnun olurum
benim en beğendiğim ve hala takip ettiğim diziler
1-Fringe
2-Dexter
3-Game of thrones
4-House M.d.

şöyle ölmeden önce izlenmesi gereken 100 dizi tarzında olursa dahada memnun olurum:)

regortaz

Simpsons-Family Guy karışımı, 3000 yılında geçen futuristik komedi dizisi "Futurama" kesinlikle tavsiyemdir :)

Aksiyon-komedi dizisi "Leverage" ve aksiyon-drama dizisi "the Person of Interest" de izlenebilir :)

Fringe'i de uzattıkça uzatıyorlar yeni sezon anlaşması yapıldı mı bilmiyorum ama bakalım nasıl çevirecekler bu sefer konuyu :g House'u da lupus lupus nereye kadar diye bitirdiler :g Game of Thrones gereksiz çıplaklık içeriyor bence, Dexter da kendine has konusuyla devam ediyor :)

shytany55

benim favorilerim
1- supernatural
2- dexter
3-leyla ile mecnun
4-prison break
5-heroes
:):)

ikose

DR.Hause  seviyorsan ve bu diziyi 4.sıraya yerleştiyorsan
The mentalist .  8)  bunuda seyretmeni tavsiye ederim..

bilge8408

1. Friends
2. Southpark
3. Game Of Thrones

Bu aralar fırsat buldukça digitürkten de 1-2 komedi dizisi takip ediyorum ama isimleri aklımda değil şimdi :)

FilmsizKalma

Birçok dizi izledim ama favori olarak bu 2 sini gösterebilirim.
1-Supernatural
2-Game Of Thrones

ayrıca komedi dizisi arayanlar için
How I Met Your Mother ı tavsiye ederim..

hakanatik01

öneriler için teşekkür ederim supernatural'ı çok tavsiye eden olmuştu indirmişim öyle duruyormuş haricidiskte, ondan başlayayım hazır elimin altındayken.Diğerlerini de indirmeye başladım bakalım:)

komedi dizisi olarak How I Met Your Mother gerçekten çok güzel    bir dizi.bende My Name Is Earl'ü tavsiye ederim izlemeyenlere Randy'nin replikleri özellikle öldürüyordu beni gülmekten...

TwofuN

belki yaşımızdaki sayının büyüklüğüne rağmen halen daha çizgi film izleyen olabilir  :P :P :D :D
bizim gibiler için madagaskar penguenlerini izlemelerini şiddetle öneriyorum :D

deniz-777

pokemonlardan sonra çizgifilm izlemeyi bıraktım, prison break'ten sonra da dizi izlemeyi...