arkadaşlar bi yardım edin. (payza hakkında)

Başlatan TeSLacon, 11 Temmuz 2012, 22:00:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shytany55

kardesım senın kredı kartı 3d secure alısverıse acık mı once onu ogrenım cunku bende ıs bankası vısa kart kullanıyorum..

TeSLacon

Alıntı yapılan: shytany55 - 11 Temmuz 2012, 22:17:30
kardesım senın kredı kartı 3d secure alısverıse acık mı once onu ogrenım cunku bende ıs bankası vısa kart kullanıyorum..

sende çıkıyor mu işlem görüntüleri

shytany55

aynen bende herhangı bır sorun olmadı hersey gozukuyordu yanı senın kredı kartında veya su anda payzada bır sorun war...

TeSLacon

Alıntı yapılan: shytany55 - 11 Temmuz 2012, 22:19:50
aynen bende herhangı bır sorun olmadı hersey gozukuyordu yanı senın kredı kartında veya su anda payzada bır sorun war...

ben bu işlemi önceden yaptım. şu an payzada bir sorun yok sanırım. sizin 3d secure alışverişe açıkmı derken neyi kastedtiniz anlamadım biraz açarmısınız. bi yerlere kayıt mı olmak gerekiyor. visa verfied gibi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: shytany55 - 11 Temmuz 2012, 22:19:50

O bilgi payzadan gelmiyor...

shytany55

yanı netten alısverıs demek ıstıyorum 3 d secure derken? daha once netten alısverıs yaptın mı??

TeSLacon

Alıntı yapılan: shytany55 - 11 Temmuz 2012, 22:23:22
yanı netten alısverıs demek ıstıyorum 3 d secure derken? daha once netten alısverıs yaptın mı??

sürekli netten alışveriş yapıyorum sanal kart ile

ElisaMcCline

Browser sorunu olabilir arkadaşlar. Kullandığınız browser bilgilerini de verin bence..

shytany55

walla o zaman bılemıcem bende aynı ıslemlerı yaptım herhangı bır sorun cıkmadı gayet rahat bı sekılde halletım yanı... ben chrome kullanıyorum