arkadaşlar bi yardım edin. (payza hakkında)

Başlatan TeSLacon, 11 Temmuz 2012, 22:00:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 12 Temmuz 2012, 22:51:49
Alıntı yapılan: ghostlesh - 12 Temmuz 2012, 22:43:58
ilk ekranda ne kadar keseceği yazıyor zaten hocam.1.60 diyelim  amount seçeneğine küsüratı yazacaksın .60 gibi...
yeni sanal visa buldum ama hala ekleyemiyorum nedense site başa dönüyor sinir oldum
İşte şöylede bir sorun oldu ekranda yazmadı ama parayı çekmişler.

Ehe, ona yazmadı denmez, dikkat etmedim denir :D
Aynı servisi kullanıyor herkes :)

ertunctezcan

Yok yav yazmadı " processing... " yazdı beyaz safayı bekledim gitmedi öyle kaldı bir şey de çıkmadı ekranda. Hatta dedim kapatmıyım sayfayı yenilemiyimde, çıktım evden döndüm 2 saat sonra o sevimsiz beyaz sayfa ve yazı duruyordu :D Çekmişler ama parayı $2.72 :P. Eee kaça tekabul ediyor bu daha önce bu miktarı kimseden çekmediler mi canım :)

ghostlesh

bildiğim kadarıyla en fazla $2 çekiyorlar...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 12 Temmuz 2012, 23:51:16
Yok yav yazmadı " processing... " yazdı beyaz safayı bekledim gitmedi öyle kaldı bir şey de çıkmadı ekranda. Hatta dedim kapatmıyım sayfayı yenilemiyimde, çıktım evden döndüm 2 saat sonra o sevimsiz beyaz sayfa ve yazı duruyordu :D Çekmişler ama parayı $2.72 :P. Eee kaça tekabul ediyor bu daha önce bu miktarı kimseden çekmediler mi canım :)
Bankanın o andaki kuruna görebile değişir... :)

Yaa hangi dandik banka ki bu, telefonla çekilen doları söylüyorlar....
Talep dolar olarak geliyor çünki, banka TL ye çevirip işliyor/kesiyor hesabını...

ertunctezcan

Ne bilyim yapıkredi göremiyormuş beyfendi dolar olarak :) 2.72/1.8 desek 1.51 falan oluyor $1.5 şansımı deniyeyim diyorum :D 1.51 veya 1.63 böyle rakamlar çekiyorlar mı yoksa sonu sıfır mı oluyor hep.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 13 Temmuz 2012, 00:33:39
Ne bilyim yapıkredi göremiyormuş beyfendi dolar olarak :) 2.72/1.8 desek 1.51 falan oluyor $1.5 şansımı deniyeyim diyorum :D 1.51 veya 1.63 böyle rakamlar çekiyorlar mı yoksa sonu sıfır mı oluyor hep.

Random çıkıyor, benden 1.36$ çekilmişti mesela

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Temmuz 2012, 00:36:45

Random çıkıyor, benden 1.36$ çekilmişti mesela
O zaman ben arıyım bir daha ortalığı ayağa kaldırayım :D

halisekarakaya

Eğer bankadan dolar bilgisi alamazsan şansına rakamlar denememeni tavsiye ederim.
3. yanlış denemeden sonra bloked olur  ;) Ticked peşinde koşturmak zorunda kalırsın .
Kartı remove yapıp tekrar eklesen ve ekrandaki miktarı görmeye çalışsan daha iyi olur gibime geliyor .

ertunctezcan

Alıntı yapılan: halise - 13 Temmuz 2012, 00:46:04
Eğer bankadan dolar bilgisi alamazsan şansına rakamlar denememeni tavsiye ederim.
3. yanlış denemeden sonra bloked olur  ;) Ticked peşinde koşturmak zorunda kalırsın .
Kartı remove yapıp tekrar eklesen ve ekrandaki miktarı görmeye çalışsan daha iyi olur gibime geliyor .
Bir daha çekim yapıyorlar mı

ElisaMcCline

Kartı kaldırdıktan sonra, tekrar ekleyemeyen de oldu yanlış hatırlamıyorsam.
Kartın dha önce tanıtıldığını falan söylüyormuş.
Bence sen önce bir bankayı ayağa kaldır, olmadı ağla, o da olmadı kur yap :D Ama al bilgiyi :D