Clixsense - ClixGrid Kazançları

Başlatan ikose, 12 Temmuz 2012, 15:19:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

Metilli

Alıntı yapılan: yorkashton - 10 Ağustos 2012, 17:31:20
Alıntı yapılan: Metilli - 10 Ağustos 2012, 17:25:23
Arkadaşlar saçma olucak ama biri clixsense ref linkini verirse onun altında kayıt olmak istiyorum hic bir arkadasımızın reklamını göremedim. İlk yazan kişinin altında ref olucam link atin lütfen :) Sizlerde kazanın istiyorum ^^

http://www.clixsense.com/?3920624

benm refim yok olabilirsin :)

bekledim bekledim gelen giden göremeyince bi baktım elissa'nin reklamı vardı asagıda ondan üye oldum kusura bakma :( ve ayrica pek farkı yoktu neobuxdan bende bıraktım gibi bisi cok begenmedım o siteyi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Metilli - 10 Ağustos 2012, 18:55:23
bekledim bekledim gelen giden göremeyince bi baktım elissa'nin reklamı vardı asagıda ondan üye oldum kusura bakma :( ve ayrica pek farkı yoktu neobuxdan bende bıraktım gibi bisi cok begenmedım o siteyi :)

Öncelikle teşekkürler metilli,
Amaç PTC geliri ise evet csense ile para kazanmak en az neobux kadar zor.
Genelde csense e üye olanlar task gelirlerinden iyi kazanıyorlar. Bir denemende fayda olabilir.
Onda da tutturamazsan hiç uğraşma bence de ;)

Ben biraz denedim beceremedim :D
Ama gayet iyi gelirleri olanlar da var forumda ;)

yorkashton

Alıntı yapılan: Metilli - 10 Ağustos 2012, 18:55:23
Alıntı yapılan: yorkashton - 10 Ağustos 2012, 17:31:20
Alıntı yapılan: Metilli - 10 Ağustos 2012, 17:25:23
Arkadaşlar saçma olucak ama biri clixsense ref linkini verirse onun altında kayıt olmak istiyorum hic bir arkadasımızın reklamını göremedim. İlk yazan kişinin altında ref olucam link atin lütfen :) Sizlerde kazanın istiyorum ^^

http://www.clixsense.com/?3920624

benm refim yok olabilirsin :)

bende dicektim altta bannerdden üye ol diye mesajı değiştirip .d  1.5 dolar daha kazanınca bida girmicektim de

Metilli

Elissa hocam $20 dolarım oldu neobuxda 4 günde :D inşallah bozulmadan böyle devam eder ya. Bugün neobuxda mini job yaptım 3 centlik 2.4 dolara yakın kazandım. Sanırım 0.4 doları falan eskiden yapmıstım yani 2 dolar task yaptım :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Metilli - 10 Ağustos 2012, 21:20:18
Elissa hocam $20 dolarım oldu neobuxda 4 günde :D inşallah bozulmadan böyle devam eder ya. Bugün neobuxda mini job yaptım 3 centlik 2.4 dolara yakın kazandım. Sanırım 0.4 doları falan eskiden yapmıstım yani 2 dolar task yaptım :D

Maaşallah :)
Benzerlerinden clixsense de de var. Bir bakmanı tavsiye ederim eğer uğraşabiliyorsan.
O yüzden önerdim zaten.

Metilli

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Ağustos 2012, 21:22:26
Alıntı yapılan: Metilli - 10 Ağustos 2012, 21:20:18

Maaşallah :)
Benzerlerinden clixsense de de var. Bir bakmanı tavsiye ederim eğer uğraşabiliyorsan.
O yüzden önerdim zaten.

Aman hocam yetti neobuxun offerlari zaten fazla bile geldi gına geldi yap yap :D çok zor iş hocam vallahı o taskleri yapana kadar girer işe calısır adam gibi para alırım daha iyi :D

Not: Öğrenciyim  :g

terry134

ben de 225 te 0 gidiyorum şuan .  toplamda ise 0,3326 oldu .  Daha yolun başındayım...

terry134

Az önce oldu 225 te 0 giderken iyi mi kötü mü bilemedim ...

nouma26

Para ödülü çıkmadıkça faydası yok maalesef :)