Clixsense - ClixGrid Kazançları

Başlatan ikose, 12 Temmuz 2012, 15:19:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2013, 15:08:49
Sürrealist çalışma dedikten sonra bugünkü çalışmayı arshi için yapayım dedim çıkan  sonuç +5 :P daha çok çalış oldu  :g :g

+5'i arshi'yi tam olarak yazabilesin diye vermiş bence. Yarın daha uzun bi isim seç +5'lerin keyfine var. Mesela bekeli :D

arshi

Ahha. Çok duygulandım gerçekten :D
Karşılık vermek isterdim ama seninkini yazmak için tık sayımın yeteceğini sanmıyorum. 2 ayrı hesaptan yarı yarıya yazsam makbule geçer mi :D

abcb

Alıntı yapılan: bekeli - 18 Ocak 2013, 15:10:57
+5'i arshi'yi tam olarak yazabilesin diye vermiş bence. Yarın daha uzun bi isim seç +5'lerin keyfine var. Mesela bekeli :D

Bekeli, daha uzun yazmalı bence  :g
FilmsizKalma ya da Elisamccline nasıl  :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 18 Ocak 2013, 15:10:57

Ne güzel tespit o öyle, Benimkini yazacak olsa Kesin tüm ödülleri kazanır desene +5 +5 uzaya uzaya, tüm gridi tarar artık :))

Edit

Arkadaş bir yorum yazalım diyoruz, vatandaş speeddyy gonzales mübarek
uyarı geliyor yeni ileti yazıldı diyor,,, yeniden gönder diyorum bir uyarı daha yeni bir ileti daha yazıldı diyor... Benmi yavaşladım yoksa sizmi çok hızlısınız çözemedim  :g

yingyang16

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2013, 15:08:49
Sürrealist çalışma dedikten sonra bugünkü çalışmayı arshi için yapayım dedim çıkan  sonuç +5 :P daha çok çalış oldu  :g :g

:D :D Çalışmalara devam  :y

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Ocak 2013, 15:14:19

:D :D
Senden önce senin ismini verdim ben, Hakan yarın senin ismini yazacakmış
Dimi Hakan  :g

hakanatik01

uyarı geliyor yeni ileti yazıldı diyor,,, yeniden gönder diyorum bir uyarı daha yeni bir ileti daha yazıldı diyor... Benmi yavaşladım yoksa sizmi çok hızlısınız çözemedim  :g

Aman heee FilmsizKalma hocam bunları görmemiş olalım napıyorsunuz yavaşlıktan ötürü alıverirler heyete :P ehteyarlık belirtisi bunlar bir sonraki adım "siz beni gençliğimde" görücektiniz :P yada baston taşımaktan böyle oldu bknz[elisamccline hocamız  :g :g]

ElisaMcCline

Edit

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2013, 15:21:49
Aman heee FilmsizKalma hocam bunları görmemiş olalım napıyorsunuz yavaşlıktan ötürü alıverirler heyete :P ehteyarlık belirtisi bunlar bir sonraki adım "siz beni gençliğimde" görücektiniz :P yada baston taşımaktan böyle oldu bknz[elisamccline hocamız  :g :g]

Kanıtları değerlendiriyoruz  8)