adprizeden 2.golden

Başlatan arnutwowew, 13 Temmuz 2012, 11:19:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aligeda

bende bayadır tıklıyorum ama hiçbir şey gelmiyor.Arada süre doluyor ama next gelmiyor.Bende kapatıyorum.O zamanda içim içimi yiyor acaba ödül geldi ondan mı gelmedi diye.Bilgilendirebilecek birisi var mı?

ikose

Alıntı yapılan: aligeda - 19 Kasım 2012, 15:56:31
bende bayadır tıklıyorum ama hiçbir şey gelmiyor.Arada süre doluyor ama next gelmiyor.Bende kapatıyorum.O zamanda içim içimi yiyor acaba ödül geldi ondan mı gelmedi diye.Bilgilendirebilecek birisi var mı?
Bu bendede fazlaca oluyor..
Sebebi bazı reklamların gösteriminin bizim ülkemizde olmaması veya
reklam adedinin bitmesinden kaynaklanıyor..

aligeda

Alıntı yapılan: ikose - 19 Kasım 2012, 16:00:15
Bu bendede fazlaca oluyor..
Sebebi bazı reklamların gösteriminin bizim ülkemizde olmaması veya
reklam adedinin bitmesinden kaynaklanıyor..

valla benim 20.güne yaklaşıyor günlük ortalama 60 kadar adprize yapıyorum ve daha en ufak birşey bile çıkmadı.Sizce normal mi?

ikose

Alıntı yapılan: aligeda - 19 Kasım 2012, 16:06:07
valla benim 20.güne yaklaşıyor günlük ortalama 60 kadar adprize yapıyorum ve daha en ufak birşey bile çıkmadı.Sizce normal mi?
Bence normal çünki bendede çıkmıyor .. bazen 10 puan geliyor oda bzen 1,5-2 ay gelmediğide oluyor..

ElisaMcCline

Bende de çok seyrekleşti.. Ama reklamlar bana artık geç geliyor. Birçoğu zaten bitmiş oluyor.
Ben de eskisi kadar ilgilenemiyorum, bu da bir gerçek...

regortaz

Bana bir-iki ay önce hemen her gün-gün aşırı gelirdi şimdi ya haftada bir ya da iki-üç haftada bir geliyor, reklam tıklama saat ve miktarlarımda pek bir değişiklik yok. Fernando bir şeyleri kurcalamıştır yine :)

ElisaMcCline

Yılbaşına gaz vermek için kısmıştır,, açar bence yakında :)

hakanatik01

banada çıkmamaya başlamış 5 güne bir 10point olsa çıkardı en son 7 gün önce vermiş 10 point.1 haftadır birşey yok böyle dedim yarın fernando yollar bişeyler.hangi siteye sitem etsek birşeyler çıkıyor içimizden birine haydi hayırlısı bakalım kime denk gelicek :g :g

hakanatik01

Bu kadar olur dün yazdığım yazıdan alıntı yapayım   :D :D

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Kasım 2012, 18:23:23
banada çıkmamaya başlamış 5 güne bir 10point olsa çıkardı en son 7 gün önce vermiş 10 point.1 haftadır birşey yok böyle dedim yarın fernando yollar bişeyler.hangi siteye sitem etsek birşeyler çıkıyor içimizden birine haydi hayırlısı bakalım kime denk gelicek :g :g
Demekki fernandonun ismini zikretmek lazım :g :g

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Kasım 2012, 16:23:00
Bu kadar olur dün yazdığım yazıdan alıntı yapayım   :D :D
Demekki fernandonun ismini zikretmek lazım :g :g
Tamam deneyelim
By Fernondooooo
bende istiyorum  :D :D :D

Tebrikler Hakan  (a)