adprizeden 2.golden

Başlatan arnutwowew, 13 Temmuz 2012, 11:19:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Tebrikler hakan.. Artık Fernandodan dile tesbih lazım demekki :g

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Bir yerde çeşitli golden seviyeleri görmüştüm. 2.golden'ın faydası nedir, ne işe yarar?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Kasım 2012, 07:14:17
Bir yerde çeşitli golden seviyeleri görmüştüm. 2.golden'ın faydası nedir, ne işe yarar?

İklinci golden sadece golden sürenizi 365 gün daha uzatır.. yani +1 yl daha golden olarak kalırsınız.
golden aslında parasız üyelikle paralı üyelik ayırımı gibi. Çünki diğer bildiğiniz tüm upgradeler golden yükseltmeleridir. (diamond, sapphire, ultimate gibi)
Örneğin ultimate üye olmak için önce golden olmalısınız. Çünki ultimate aslında bir golden yükseltmesi, kendi başına direk olarak yapılabilecek bir üyelik değil.

ikose

Alıntı yapılan: ikose - 20 Kasım 2012, 16:25:56
Tamam deneyelim
By Fernondooooo
bende istiyorum  :D :D :D

Oldu valla  :D :D 10Puan ama olsun

hakanatik01

tebrikler:g :g megafonla bağırsak daha çok işe yarar golden falan verir :P banada çıktı  :) :) tekarardan bir bağıram fernannnnnnaaaadddddooooooooooooo goldennnn lütfennn :g :g

FilmsizKalma

Ben diyorum size forumda adamı var :D Direk kişisel posta bile atabililirsiniz:D
Hayırlı olsun ödüller:D

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Kasım 2012, 17:54:13
Ben diyorum size forumda adamı var :D Direk kişisel posta bile atabililirsiniz:D
Hayırlı olsun ödüller:D
Ben kim olduğunu bilmiyorum Hocam  ???
Bilsem niye foruma yazayım..  :X
Direk banada Golden diye mesaj yazarım ....ama kuyruğa girdim şimdilik
önce Hakana Golden gelsin sonra ben istiycem..  :g

hakanatik01

teşekkürler :y darısı herkesin başına az az böyle birikicek neopointler :g

Bana golden çıkmıştı zaten geri iade ettim. fernandoya mesaj attım  forumumuzda çok söylenti var yok senin adamın varmış şuymuş buymuş şüphe çekerim dedim istemedim :P  :g :g

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Kasım 2012, 18:03:01

Bana golden çıkmıştı zaten geri iade ettim. fernandoya mesaj attım  forumumuzda çok söylenti var yok senin adamın varmış şuymuş buymuş şüphe çekerim dedim istemedim :P  :g :g
ben şüphe çekme razıyım Hakan  8)
söyle o zaman o Goldeni bana versin   :X
bak reset saatime 2 Dk kaldı tıklara başlıycam hazır ..  :g