Ucanpara.com ( SCAM )

Başlatan guvencan59, 21 Mart 2017, 23:39:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

singulariy

Alıntı yapılan: ysoysal - 05 Haziran 2017, 10:29:39
nerden vardınız bu kanaate, site ödemelerini yapıyor diye biliyorm.

sohbet sayfasına hiç bakmadınız sanırım iade bekleyen cevap bekleyen bir sürü kişi var üstüne site yavaşlıktan ölüyor 1 haftadır ödeme bekliyorum gelmedi yöneticiye mesaj attım ortada cevap yok

ysoysal

sohbet sayfasına sürekli bakıyorum, son bi kaç mesajda iade talep edip ödemesini alamadığını belirten bir kişi vardı, yönetime ulaştığını parasının iade edileceğni söylüyor, ödemeler yapılmıyor diye hiçbir şikayet yok, site yavaş evet ama bu scam olduğunu göstermez bence.

singulariy

Alıntı yapılan: ysoysal - 05 Haziran 2017, 13:24:08
sohbet sayfasına sürekli bakıyorum, son bi kaç mesajda iade talep edip ödemesini alamadığını belirten bir kişi vardı, yönetime ulaştığını parasının iade edileceğni söylüyor, ödemeler yapılmıyor diye hiçbir şikayet yok, site yavaş evet ama bu scam olduğunu göstermez bence.

ben 1 haftadır cevap bekliyorum gelmedi siteden ödeme alanlarda hep aynı kişiler zaten 23 kişi para çekebilmiş hepside ya hasan ya sezai

commandant

çok ilgisizler yatırımda almıyolar ama ödemeleri yapıyolar şuan

singulariy

Alıntı yapılan: commandant - 05 Haziran 2017, 14:16:46
çok ilgisizler yatırımda almıyolar ama ödemeleri yapıyolar şuan

evet baya ilgisizlik site yavaşlıktan ölecek kaç haftadır bir değişim yok 1 haftadır ödeme ekliyorum hala yapılmadı mesaj attım kaç gün önce cevap bekliyorum

ısman789

yatırım kabul etmeyen bir site ne kadar ayakta durabilir ki ? ve site açıldığından beri çok yavaş sürekli çözülecek diyorlar ama çözülmedi eleştirdiğimiz zamanda moderatörler tarafından ban yiyoruz

cellat067

sitenin facebook sayfasındaki açıklaması:
Merhaba ucanpara ailesi sistemimiz askıya alındı ve bir türlü resmi işlemleri halledemedik bu sıra da size de zaman ayiramadik sistem yavaş bir türlü baş edemiyoruz.. tüm kullanıcılarımızın paralarını iade edip siteyi kapatma kararı aldık..herkesden özür dileriz..Çok yakında herkesin parası hesabında olacaktır.. şüpheniz olmasın. (scm) (scm)

prayer

Emekleri görmezler zaten. Onca insanın hakkını yediler.  :n

ısman789

(scm) 8 gün önce ccam olduğunu belitmiştim :)