Payza, HYIP'i yasakladı...

Başlatan Maverickk, 16 Temmuz 2012, 13:19:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maverickk

https://blog.payza.com/user-agreement-updates/user-agreement-update

Payzanın kullanıcı sözleşmesi sayfasındaki yeni kurallarla artık HYIP'lerin payza kullanamayacağı açık açık yazıyor.Bir kaç hafta önce toplu dolandırılma olayından sonra açılan binlerce dispute'in bunun sebebi olduğunu düşünüyorum.Kına yakarlar artık...

ElisaMcCline

JSS bu konuya ne kadar dahil ediliyor acaba... HYIP diyen de var, alakası olmadığını söyleyen de.

avni59

Payza sadece hyip ve PTC de kullanılıyor benım bildigim paypal gibi genıs bı kitlesi yok yani kendi zararına olur.

ata07

JSS ye dispute düşünen tek kişi ben değilmişim uygulayanlar da olumuş :g

Maverickk

Alıntı yapılan: ata07 - 16 Temmuz 2012, 17:10:29

Kim uygulamış?

ata07

Alıntı yapılan: Maverickk - 16 Temmuz 2012, 17:35:15

Kim uygulamış?

Payza sadece hyip ve ptc kullanıyorsa JSS nin durumu kötüleştiğinde oldu bu açıklama zaten olabilir yani  :g

Maverickk

Alıntı yapılan: ata07 - 16 Temmuz 2012, 18:20:04
Alıntı yapılan: Maverickk - 16 Temmuz 2012, 17:35:15

Kim uygulamış?

Payza sadece hyip ve ptc kullanıyorsa JSS nin durumu kötüleştiğinde oldu bu açıklama zaten olabilir yani  :g

Alakası yok.Bu olaylar 2-3 hafta önce Royalty'nin scam olmasından sonra açılan her programın patlamısının eseri.Sen ne zaman şu JSS takıntını yeniceksin merak ediyorum:)Şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi pasif kazanç programı.2 milyona yaklaşan üye sayısından bahsediyoruz.Yazarken kolay gözüküyor da sıkıntı saymaya başladığında anlaşılır:)