Online-ogorod.com - (SCAM)

Başlatan glas95, 23 Mart 2017, 13:49:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TeksasTony

Alıntı yapılan: zagzagi - 27 Mart 2017, 01:19:56
Peki, tarlada ürettiğimiz ürünlerin satışından elde edeceğimiz gümüş paraların karşılığı olan Ruble ne kadar oluyor ?
Bir de sanırım her satıştan kesilen bir miktar gümüş para var. O neden kesiliyor ? Onu kullanamıyor muyuz kasamızdan ?

100 gümüş 1 ruble oluyor. Her kazancın %50'si çekilebilir %50si tekrar yatırım için sitede kalıyor.

zagzagi

Alıntı yapılan: TeksasTony - 27 Mart 2017, 01:42:34
100 gümüş 1 ruble oluyor. Her kazancın %50'si çekilebilir %50si tekrar yatırım için sitede kalıyor.

Teşekkür ederim, sanırım yatırımsız kazanmak imkansız her zaman olduğu gibi :)

TeksasTony

Alıntı yapılan: zagzagi - 27 Mart 2017, 02:09:45

Çok zor kazanırsınız ama zaman alır. hiç referansım yok. 62 ruble yatırım yaptım günlük şuan 1.5 ruble getirisi var.

ikizler03

para çekimini anlamadım..sörften gümüş almak için onayı nereye basıyorsun ..bu arada refinden 80 ruble yatırdım..birde alttaki yüzde 50 yatırım mı oluyor.. öyle kalıyor onu kullanamıyormuyuz..

glas95

Alıntı yapılan: zagzagi - 27 Mart 2017, 02:09:45

Sörf ile 1 ay sonra az çok birşeyler kazanırsınız yatırımsız. Ama yatırım yaparsanız kısa sürede gelir elde etmeye başlarsınız. Günlük 10 ruble civarı kazanıyorum sanırım.
Ve tabi referans kasabilirsin.

ikizler03

glas banada cevap verirmisin

glas95

Alıntı yapılan: ikizler03 - 27 Mart 2017, 09:48:55
para çekimini anlamadım..sörften gümüş almak için onayı nereye basıyorsun ..bu arada refinden 80 ruble yatırdım..birde alttaki yüzde 50 yatırım mı oluyor.. öyle kalıyor onu kullanamıyormuyuz..

Hocam öncelikle üretim/kazanç oranı 100/1 oranında. 1000 ürün sattıysan 5 gümüş alışveriş 5 gümüş ise çekim kasasına aktarılır.
çekimdeki miktarı ister çekersin istersen 1000 olunca +%10 bonusla alışveriş kasana aktarırsın. Çekmek için acele etme bence bekle.

Sörften gümüş almak için sörf kısmına girip herhangi birisine tıkla sonra tekrar tıkla site açılınca sol alttaki sayaç bitince verilen işlemin sonucunu seç.

ikizler03

çekimi hangi menüden yapıyorum..resimli gösterebilirmisin..

glas95

Alıntı yapılan: ikizler03 - 27 Mart 2017, 11:15:47
çekimi hangi menüden yapıyorum..resimli gösterebilirmisin..

ÇEKİLME yazan kısımdan mesela payeer e tıklayarak yapabilirsin

ikizler03

abi işte oradan beni bir menuye atıyor benim anldaığım sanki payeerden istek yapacan gibi anladım yoksa normal hyıp sitelerindeki gibi bir sayfa açılmadıda...