Online-ogorod.com - (SCAM)

Başlatan glas95, 23 Mart 2017, 13:49:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glas95

Alıntı yapılan: ikizler03 - 27 Mart 2017, 11:45:58
abi işte oradan beni bir menuye atıyor benim anldaığım sanki payeerden istek yapacan gibi anladım yoksa normal hyıp sitelerindeki gibi bir sayfa açılmadıda...
Hiç karşılaşmadım.
SS atarsan bi bakarım yardımcı olmaya çalışırım.

[spoiler][/spoiler]

Payeer e tıkladıktan sonra bu kısım gelmeli.

tatanga

çekim parasını nasıl tekrardan yatırım parasına dönüştürebilirim. Birde alışveriş parası ile çekim parası yazan yerin arasındaki sevk nedir anlamadım
Rock the Microphone

Futurenet

Ben çekim alamıyorum bonusu da alamıyorum  :m

glas95

Alıntı yapılan: tatanga - 29 Mart 2017, 02:34:10
çekim parasını nasıl tekrardan yatırım parasına dönüştürebilirim. Birde alışveriş parası ile çekim parası yazan yerin arasındaki sevk nedir anlamadım

Hocam çekim kısmındaki gümüş miktarına tıkla. Sol tarafta türkçeye çevirince "DÖVİZ GÜMÜŞ" yazan yer var oradan yapabilirsin minimum 1000 gümüş olacak.

Sevk kısmı referansların ile kazandığın ruble miktarını temsil ediyor. 500 olunca çekebiliyoruz sanırım.

glas95

Alıntı yapılan: Futurenet - 29 Mart 2017, 11:58:54
Ben çekim alamıyorum bonusu da alamıyorum  :m

Biraz daha açarsanız yardımcı olayım ben hiç sorun yaşamadım şu an 72 ruble çekebilme şansım var.

Futurenet

Çekim kismına tıklıyorum payere tıklıyorum açılan ekranda çekme yok yapamıyorum dediğiniz gibi yaptım olmuyor

59 yazıyor çekimde
Комиссия платежного шлюза составляет: 1.00 %;
Минимальная сумма выплаты составляет: 1.00 RUB;
Максимальная сумма выплаты составляет: 100000.00 RUB;

Из платежной системы Payeer Вы можете вывести свои средства в автоматическом режиме на большинство известных платежных систем и международных банков.

Ссылки на учебные материалы:
- Создание счета в Payeer
- Вывод средств из payeer

Реклама:
- Обменник Payeer на WebMoney

Заказывать выплаты могут только активные пользователи.

Активный пользователь - пользователь, который пополнял свой игровой баланс, тем самым подтверждая свои серьёзные намерения зарабатывать на проекте! 

Если Вы не хотите вкладывать свои средства, выполнение заданий в нашем буксе эквивалентно пополнению баланса на проекте! 

Минимальная сумма для разблокировки вывода: 10.00руб  tıklayınca böyle

glas95

Alıntı yapılan: Futurenet - 29 Mart 2017, 17:31:13
Çekim kismına tıklıyorum payere tıklıyorum açılan ekranda çekme yok yapamıyorum dediğiniz gibi yaptım olmuyor

59 yazıyor çekimde
Комиссия платежного шлюза составляет: 1.00 %;
Минимальная сумма выплаты составляет: 1.00 RUB;
Максимальная сумма выплаты составляет: 100000.00 RUB;

Из платежной системы Payeer Вы можете вывести свои средства в автоматическом режиме на большинство известных платежных систем и международных банков.

Ссылки на учебные материалы:
- Создание счета в Payeer
- Вывод средств из payeer

Реклама:
- Обменник Payeer на WebMoney

Заказывать выплаты могут только активные пользователи.

Активный пользователь - пользователь, который пополнял свой игровой баланс, тем самым подтверждая свои серьёзные намерения зарабатывать на проекте! 

Если Вы не хотите вкладывать свои средства, выполнение заданий в нашем буксе эквивалентно пополнению баланса на проекте! 

Минимальная сумма для разблокировки вывода: 10.00руб  tıklayınca böyle
"Минимальная сумма для разблокировки вывода: 10.00руб"
10 ruble yatırmanız gerekiyor ve ya sörf ile kazanmanız gerekiyor.

Futurenet

Yatırımsız kazançtı hani  :m mobilim sırf yaptırmıyor atıyor site ya neyse artık uğraşayım teşekkür ederim cevap için  (spk)

zagzagi

Alıntı yapılan: Futurenet - 29 Mart 2017, 19:28:17
Yatırımsız kazançtı hani  :m mobilim sırf yaptırmıyor atıyor site ya neyse artık uğraşayım teşekkür ederim cevap için  (spk)

Katılıyorum, yatırımsız kazanç başlığı biraz tuhaf olmuş bence de :)

glas95

Alıntı yapılan: zagzagi - 30 Mart 2017, 00:30:52
Katılıyorum, yatırımsız kazanç başlığı biraz tuhaf olmuş bence de :)

Değiştirdim :) normal şartlarda 1-1,5 ay sonra günlük 50 kuruşa denk gelecek bir kazanç sağlanabiliyor.
Ve eğer 10 rubleye denk gelecek kadar sörf yaptıysanız çekim yapabilirsiniz.