Online-ogorod.com - (SCAM)

Başlatan glas95, 23 Mart 2017, 13:49:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glas95

Ödemeler sıkıntısız. (Olabildiğince çekimleri bekletin çekim yaptıktan sonra kur artışı oluyor.)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/online-ogorod-odemeleri/msg492841/#msg492841

TeksasTony

Kur artışının durdurmanın yada azaltmanın bir yolu yok mu? Şuan 1,68 kur oranı var ve böyle giderse sonsuzluğa gidecek.

glas95

Alıntı yapılan: TeksasTony - 30 Mart 2017, 16:59:23
Kur artışının durdurmanın yada azaltmanın bir yolu yok mu? Şuan 1,68 kur oranı var ve böyle giderse sonsuzluğa gidecek.
sörf ve ya yatırım

Siteye şu anlık girilmiyor.

sibumix

az once cekim yaptım. 7 ruble cektim. 50 ruble yatırdım.   2-3 tane belese tarla verdi. Haftada 1 cekim giricem. oldukca iyi gidiyor.

TeksasTony

Alıntı yapılan: sibumix - 01 Nisan 2017, 16:25:42
az once cekim yaptım. 7 ruble cektim. 50 ruble yatırdım.   2-3 tane belese tarla verdi. Haftada 1 cekim giricem. oldukca iyi gidiyor.
Kur oranınız düştü mü? 2 gündür çekim yapmıyor sörf yapıyorum ama kur düşmüyor.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tatanga

@glas95 hocam şifremi unuttum ama şifre resetleme maili epostama gelmiyor spamda da yok, şifrelerde büyük harf ya da noktalama işareti zorunluluğu var mıydı kendi şifrenizden yola çıkarak bilgilendirebilir misiniz? İletişim bölümünden de yazdım ama bilmiyorum ne olacak

ekleme: zar zor da olsa 100. denememde buldum :g
Rock the Microphone

glas95

Alıntı yapılan: tatanga - 02 Nisan 2017, 23:27:01
@glas95 hocam şifremi unuttum ama şifre resetleme maili epostama gelmiyor spamda da yok, şifrelerde büyük harf ya da noktalama işareti zorunluluğu var mıydı kendi şifrenizden yola çıkarak bilgilendirebilir misiniz? İletişim bölümünden de yazdım ama bilmiyorum ne olacak

ekleme: zar zor da olsa 100. denememde buldum :g

Sevindim sizin adınıza zor da olsa bulmuşsunuz  :D

semercan

merhabalar, refinizden üye oldum yarınada bir 10 ruble yatırım denicem. sormak istediğimse surften gelenleri site alışveriş dengesine ekliyor. burdan gelenleri çekim kısmına yönlendiremiyomuyuz??

glas95

Alıntı yapılan: semercan - 03 Nisan 2017, 13:12:34
merhabalar, refinizden üye oldum yarınada bir 10 ruble yatırım denicem. sormak istediğimse surften gelenleri site alışveriş dengesine ekliyor. burdan gelenleri çekim kısmına yönlendiremiyomuyuz??

Maalesef öyle bir seçenek yok. Bu arada yatırım yapacaksanız ve ufak bir şey düşünüyorsanız 50 ruble yapın çünkü çok daha mantıklı ve diğer türlü kazancınız düşük olur.

kingeight

Ben girdim iyi gibi şuan. Bakalım 150 ruble attım. 10 tl gibi yani..