Online-ogorod.com - (SCAM)

Başlatan glas95, 23 Mart 2017, 13:49:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glas95

Yokmu refim olupta 200 ruble civarı yatırım yapacak biri :) 422 var referans kazancı kısmında 500 olmadan çekilmiyor :/

Ah.ambassado

tatanga

Yeni bir özellik gelmiş ama ne olduğunu anlayamadım
Rock the Microphone

ahmtk

Arkadaslar sitede yuksek yatırım yapılmaz tabi benim fikrim. Su an ben zarardayım yaklasık 1600 ruble yatırım yaptım yuksek derken kastım bu ve su an bendeki cekim kuru 1e 535 civarıydı su ana kadar 600 rublesini cektim ama gerisi cok cok zor. Gunluk reklamada tıkladım dusmedi 100 ruble yatırım yapayım dedim duser belki 475 lere dustu ama geri yukseldi tamamen zarar tabi bu yatırım yapanlar ıcın. Duruma gore degerlendirin olcup bicip ona gore yatırım yapın. Bol kazanclar.

glas95

Alıntı yapılan: ahmtk - 12 Nisan 2017, 01:03:33
Arkadaslar sitede yuksek yatırım yapılmaz tabi benim fikrim. Su an ben zarardayım yaklasık 1600 ruble yatırım yaptım yuksek derken kastım bu ve su an bendeki cekim kuru 1e 535 civarıydı su ana kadar 600 rublesini cektim ama gerisi cok cok zor. Gunluk reklamada tıkladım dusmedi 100 ruble yatırım yapayım dedim duser belki 475 lere dustu ama geri yukseldi tamamen zarar tabi bu yatırım yapanlar ıcın. Duruma gore degerlendirin olcup bicip ona gore yatırım yapın. Bol kazanclar.

Kesinlikle haklısın bu yüzden ödemeleri olabildiğince geciktirin dedim bir çok kez. Şöyle bir şey var ki ben 1 ruble çektim bunu bilmeden ve 140 olan kurum 150 oldu bi anda.
Para çekmek için kesinlikle acele etmeyin.

glas95

Alıntı yapılan: tatanga - 11 Nisan 2017, 23:05:36
Yeni bir özellik gelmiş ama ne olduğunu anlayamadım

Biraz bakındım ama amaç ne çözemedim yani ortada banka ile alakalı bir şey varda anlayamıyorum.
Tahvil i araştırdım internette ama konu hakkında tam bir bilgim yok az çok internetten bakınarak anlayabilirsiniz. Henüz buraya karışmayın bence.

ahmtk

Alıntı yapılan: glas95 - 12 Nisan 2017, 09:56:45
Kesinlikle haklısın bu yüzden ödemeleri olabildiğince geciktirin dedim bir çok kez. Şöyle bir şey var ki ben 1 ruble çektim bunu bilmeden ve 140 olan kurum 150 oldu bi anda.
Para çekmek için kesinlikle acele etmeyin.
Haklısın onuda denedim biriktirdim ama icerde biriktikcede miktara göre yine otomatik yukseliyor. Kur olayı bu sekilde olmasaydı on numara site olurdu. Ben zararla bırakıcam sanırım parayı cıkarmam mumkun göz0kmüyor

TeksasTony

Alıntı yapılan: ahmtk - 12 Nisan 2017, 01:03:33

Aynı durumdan bende müzdaribim hocam yaptığım yatırımın şuan 5/1'ini çekebildim ve şuan kur 1,43. Ben çekene kadar 2-2,5 seviyelerine çıkar muhtemelen. Anladığım ve denediğim kadarıyla 10 ruble ve üzeri çekmek için biriktirilecek sonra o yatırılacak ki kur 1 yada 2 puan düşsün sonra çekim yapılacak. Bazı farklı sitelerde de mevcuttu bu durum yani adamlar site ömrünü uzatmak ve senin kazancın olması için sürekli yatırım yapıp çekeceksin.

ahmtk

Alıntı yapılan: TeksasTony - 12 Nisan 2017, 10:30:43
Aynı durumdan bende müzdaribim hocam yaptığım yatırımın şuan 5/1'ini çekebildim ve şuan kur 1,43. Ben çekene kadar 2-2,5 seviyelerine çıkar muhtemelen. Anladığım ve denediğim kadarıyla 10 ruble ve üzeri çekmek için biriktirilecek sonra o yatırılacak ki kur 1 yada 2 puan düşsün sonra çekim yapılacak. Bazı farklı sitelerde de mevcuttu bu durum yani adamlar site ömrünü uzatmak ve senin kazancın olması için sürekli yatırım yapıp çekeceksin.
Onuda denedim iceride virikti kur 535 civarıydı 10 degil 100 rıube daha ekledim kur düssün diye 485 lere geriledi sonuc olarak 100 ruble daha zarar ettik.

glas95

Referansım olupta 150-200 ruble yatırabilecek varsa eğer 100 ruble iade edicem.