Online-ogorod.com - (SCAM)

Başlatan glas95, 23 Mart 2017, 13:49:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

glas95

500Ruble üstü yatırımlara +%20 bonus vardır.
Bence değerlendirin.

tatanga

Alıntı yapılan: glas95 - 21 Nisan 2017, 17:41:52
Referansım olupta 150-200 ruble yatırabilecek varsa eğer 100 ruble iade edicem.
Hocam teklifiniz geçerli mi 150 ruble yatırım yapsam bana 100 rublesini iade mi edeceksiniz tam olarak
Rock the Microphone

TeksasTony

Geçen ay ilk tahviller çıktığında 10 ruble değerinde tahvil almıştım. Sonra o 20 ruble oldu. İki ayrı 10 rublelik tahvil. 20.04.2017 den beri satılık duruyordu. Şuan baktım ben tahviller hayırlı işler olmuş sıfırlanmış. :DD Düşünen arkadaşlar dikkat etsin. (eht)

glas95

Alıntı yapılan: tatanga - 25 Nisan 2017, 11:42:18
Hocam teklifiniz geçerli mi 150 ruble yatırım yapsam bana 100 rublesini iade mi edeceksiniz tam olarak

Evet geçerli.

glas95

Son zamanlarda rus sitesi paylaşımları arttı. Yatırım yaparken dikkat edin. Evet bu sitede kur var ama para çekmeye yönelmek yerine üretimi arttırırsanız kurdan o kadar fazla etkilenmiyorsunuz. Ama şöylede bir şey var eğer 100 ruble den az yatıracaksanız bence yatırmayın kazanma ihtimaliniz çok düşük çünkü.

Referans kazancıyla beraber toplam 967 ruble kazandım ve şu anda kur 400 bende (çekeceğim miktara göre artıyor) sadece üretimi arttırıyorum çekim yapmıyorum bence sizde ilk ay böyle yapın göreceksiniz kazançlı çıktığınızı.

Site gayet sağlam sadece acilen para çekmeye çalışmayın o kadar. Günlük gümüş üretimim yaklaşık 55-60k hatta daha fazla.

[spoiler][/spoiler]

ahmtk

ben ufak bir zararla bıraktım burayı. en sonki çekimimden sonra kur 2084 oldu baktımki kazanma ihtimali yok kendi haline bıraktım. sitenin tek güzel yanı ödemelerini hic aksatmıyor olusu ama kuru öyle bir artırıyoki sormayın. en son cekimimde 1152 civarındaydı cekimden sonra 2084 oldu hesap edin siz  :) bol kazanclar.

tatanga

Site sıfırlanmış tüm her şey gitmiş yalnızca 2500 altın gelmiş sizde durum ne
Rock the Microphone

glas95

Alıntı yapılan: tatanga - 18 Haziran 2017, 11:42:39
Site sıfırlanmış tüm her şey gitmiş yalnızca 2500 altın gelmiş sizde durum ne

Bende az önce gördüm 10 dolar gitti. Çekmiyordum bilerek gelişiyordum sürekli hiç haberda vermediler. Mail attım cevap bekliyorum.

TeksasTony

Alıntı yapılan: glas95 - 18 Haziran 2017, 11:44:28
Bende az önce gördüm 10 dolar gitti. Çekmiyordum bilerek gelişiyordum sürekli hiç haberda vermediler. Mail attım cevap bekliyorum.
Aynı şekilde bende çekim yapmadan bekliyordum. Kurnazlığın bu kadarı haber de vermeden hiç ettiler bütün yatırımı. Yazık.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cocoextra