Splititmining.com ( SCAM )

Başlatan brissa, 23 Mart 2017, 20:47:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brissa

(scm)

brissa

brissa

arkadaşlar çekim yaparken onay vermeden parayı çekeceğiniz adresin doğru olup olmadığını kontrol edin. Birisi benim hesabıma girip çekim yapmış. Fakat onay mesajı geldiğinde durumu fark ettim. Hemen mail atıp iptal etmelerini istedim saolsunlar hemen çekim isteğini iptal ettiler. birisi herhalde şifreyi buldu benim. O sebepten onay vermeden hesabınızın size ait olup olmadığını kontrol edin.

akemalim

brissa kardeşim, teşekkürler, bu nasıl olabilir şifre değiştirme bölümünü göremedim. siteye bi miktar kazım için güç aldım şu an sıkıntı yok günlük 0,003 btc çekim talebi veriyorum 1 gün içerisinde gönderiyorlar. senin herhangi bir güç alımın var mı?

brissa

giriş sayfasında parolamı unuttum diyor. Oaradan yeni parola belirliyebilirsin.  İlk kayıt olduğumda güç almıştım. Bir çekim daha yaptıktan sonra kazandığımın bir kısmını tekrar güç almak için kullanacağım. Ödemelerde hiç sorun olmadı şu ana kadar benimde. Attığım maillere cevap veriyorlar ve yardımcı oluyorlar. Şu anda çok iyi gidiyor. İnşallah böyle devam eder yatırım yapan arkadaşlarla hep beraber kazanırız

sb1299

2 gündür girilemiyor.2012 den beri aktif olan site patlamak için bizimi bekliyordu acaba?