TheAdsLeader'a referansimla uye olan ilk 10 kisiye $5 dolar hibe !!!!!

Başlatan LifeKeeper, 26 Mart 2017, 20:02:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

@LifeKeeper  hocam şu an coinbasede 5 dolarım var da bu coinpayments aracılığıyla nasıl aktarma yapıcam siteye?

Extraloob

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 31 Mart 2017, 23:04:48
@bandanar tabi kardesim uye olup paket alirsan listeye girersin

@Extraloob maalesef kardesim once paket alirsan hemen iadeni gonderirim ama once gonderemem :(
Hocam @bandanar  yardımcı olacak bende hemen uye olacağım.  Siz de benim hibemi ona gönderirseniz seviniri,. Saygılar

Extraloob

Üyelik açıldı.  Coin bekliyorum.

Edit:5$ hesaba aktarıldı.  Benim hibemi @bandanar hocama yollarsaniz sevinirim.

bandanar

Ben de 5 dolar yolladım verdiği adrese kısa zamanda geçer sanırım add fundsa sonra da paket alıcam :)

bandanar

LifeKeeper

@bandanar senin paket gozukuyor

@Extraloob uye olmussun ama paketin henuz alinmamis

Suanda 9 kisi oldu extraloobda paketini aldiginda odemelere baslayacagim arkadaslar

bandanar

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 01 Nisan 2017, 01:02:56
@bandanar senin paket gozukuyor

@Extraloob uye olmussun ama paketin henuz alinmamis

Suanda 9 kisi oldu extraloobda paketini aldiginda odemelere baslayacagim arkadaslar
Hocam surfing yapmamız gereklimi yapıcaksak günlük kaç tane yapmamız gerek?

LifeKeeper

@bandanar gunluk 12 reklam surfu gerekli, buarada extraloob un paketini sen alacakmissin diye yazdi, eger oyleyse biran once alda odemelere basliyim bende.

bandanar

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 01 Nisan 2017, 01:06:56
@bandanar gunluk 12 reklam surfu gerekli, buarada extraloob un paketini sen alacakmissin diye yazdi, eger oyleyse biran once alda odemelere basliyim bende.
Ben parayı onun kişisel hesabına aktardım   o da siteye aktarmış sanırım.Herhalde paket almadı en kötü yarın alır :) Aman hocam başka kişiye kaptırmayalın son kişilik yeri.

LifeKeeper