Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

@lodos 114.99EURO paypal bozum işleminiz yapılmış bildirdiğiniz İBAN numarasına aktarım yapılmıştır.

fraghera

@tiribun  450 EURO paypal bozum işleminiz verdiğiniz İBAN bilgisine TL karşılığı gönderilerek tamamlanmıştır. 

fraghera

Merhaba;

Bir süredir paypal - payza exchange işlemi yapıyorum. Güveniniz için teşekkürler... (a)

Sadece bir sıkıntım var lütfen haberleşmeden para gönderip durmayın... :g

Hesaba gelen 1000 EURO civarında  :S kimin gönderdiğini bilmediğim para var.  (sinir) Lütfen gönderen arkadaşlar iletişime geçsin  -:))

Not: Paypal çekim masraflarını arttırdı. Şu an itibariyle hesaba geçen tutarlar için sözümün arkasında durmak için bu fark tutarı toplamda zarar etmeme rağmen ben karşılayacağım. Yeni bozum işlemleri için Paypal'ın yeni masrafları geçerli olacaktır. Bilgi alıp teyit etmeden lütfen aktarım yapmayın. 

fraghera

Gönderen bilgisi verilen aktarımların karşılıkları bu sabah itibariyle ödenmiştir.

sicher

Alıntı yapılan: fraghera - 15 Mayıs 2017, 10:54:21
@sicher Payza Bozum işleminiz karşılığı TL tutarı verdiğiniz İBAN bilgisine gönderilmiştir.

Teşekkürler :)

lodos

Alıntı yapılan: fraghera - 15 Mayıs 2017, 12:31:33
Gönderen bilgisi verilen aktarımların karşılıkları bu sabah itibariyle ödenmiştir.

Seyfettin Bey'in ilgisi ve göstermiş olduğu nezaket için kendisine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Güvenerek paypal bozum işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik diğer bozum işlemi yapan kişilere göre daha hızlı ve ekonomik.

Saygılar sunarım.

fraghera

Alıntı yapılan: sicher - 15 Mayıs 2017, 14:01:34
Teşekkürler :)

Alıntı yapılan: lodos - 15 Mayıs 2017, 17:54:40
Seyfettin Bey'in ilgisi ve göstermiş olduğu nezaket için kendisine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Güvenerek paypal bozum işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik diğer bozum işlemi yapan kişilere göre daha hızlı ve ekonomik.

Saygılar sunarım.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Paypal Payza tekrar işleminiz olduğunda elimizden geldiği kadar yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz.

tiribun

Seyfettin Bey ile çalışmaya başladık 450 Euro  Bozum Yaptık İlgili Kendisi Uzun Soluklu çalışmaya devam edeceğiz inşallah.

fraghera

Alıntı yapılan: tiribun - 15 Mayıs 2017, 22:32:16
Seyfettin Bey ile çalışmaya başladık 450 Euro  Bozum Yaptık İlgili Kendisi Uzun Soluklu çalışmaya devam edeceğiz inşallah.

@tiribun Daha uzun yıllar çalışmak dileğiyle...

Bu vesileyle aramıza hoşgeldiniz.

fraghera

@ahmtk Payza bozum işleminizle ilgili EFT transferi yarım saat kadar önce tamamlanmıştır.

Nette olmadığımdan foruma yeni yazabildim.