Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hazeyin

Sürekli paypal bakiyem var. Sorunsuz bozum yapabilecegim bir kişi aramaktaydım sizi gördüm . Bozum yapabilirmiyiz

fraghera

Alıntı yapılan: ikose - 25 Haziran 2017, 01:25:52
(prt) yine twikerz mı
bizdemi yapsak ne yapsak acabaaaa

@ikose Modum tercih sizin ben 2013 ten beri 24 saat içinde ödeme alıyorum. Twickerz konusu içinde gelir durumunu @nebu biraz aç dedi kendi hesaplarımı anlattım. Bir bakarsınız. 

Kesinlikle yatırım yapmadan kazandırmıyor... İyi DR çekebilecekler gelen DR standart kalırsa kazanmadığından bırakacaktır. RR durumu konuda var.

Yatırım düşünürseniz 28'ine kadar bu promo, konuda promonun da detayları var.

Yougetprofit ve Twickerz kardeş ben ikisinde de varım. Yougetprofit'e yatırım yapmıyorum(roi için arada yapıyorum).  Twickerz yatırımı karşılığında Yougetprofit'ten de promo eklemesi alıyoruz. :)

Konudaki bilgileri okuyun ilgilenirseniz takıldığınızı sorarsınız... Yönlendirme yapmak istemem... Toplam 3000 küsür USD yatırımım oldu. Bu yaptığım yatırım dahil toplamda fazlasını aldım. Şuanda da aylık 180USD kadar düzenli kar çekiyorum. (Son yatırım öncesi)

ikose

Maşallahhhh , bir düşüneyim ben.
bayram sonrası bakarım dediğin konulara
uzun uzun açıklamaların için çok teşekkürler  (spk)
yordum seni arkadaşım  (a)

fraghera

Alıntı yapılan: ikose - 26 Haziran 2017, 00:27:35
Maşallahhhh , bir düşüneyim ben.
bayram sonrası bakarım dediğin konulara
uzun uzun açıklamaların için çok teşekkürler  (spk)
yordum seni arkadaşım  (a)

@ikose modum,

Varsa kazanç herkes yararlansın amaç bu değil mi?

Twickerz Şubat 2013 ten beri üyeyim. ilk 2 sene büyük yatırım falan yoktu 2015 ikinci yarısı yatırım planına aldım

fraghera

Alıntı yapılan: hazeyin - 25 Haziran 2017, 15:24:36
Sürekli paypal bakiyem var. Sorunsuz bozum yapabilecegim bir kişi aramaktaydım sizi gördüm . Bozum yapabilirmiyiz

@hazeyin paypal bozum yapıyorum PM üzerinden iletişime geçmen için forumda 5 mesajın olması lazım. Detaylar için Pm gönderebilirsin

ghostlesh

fraghera

Alıntı yapılan: ghostlesh - 29 Haziran 2017, 19:58:29
pm gönderir misin.

Selam konunun 1. mesajında detaylar var ne konuda PM istemiştiniz :)

zekidogan

paypal hesabına 103 dolar ödeme yapıldı kardeşim.müsait bi zamanda bozalım mümkünse  ($$)