Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

donatello

Hesabınıza 54 USD ödeme yapılmıştır @fraghera

tiribun

Seyfettin Bey Artık Sizde Kalan 2730€ civarın gönderimini beklyioruz sizde hesaplayın bozum işlemini gerçekleştirin,Bu para size ulaşalı en az 3 ay oldu ama siz 2-3 haftadır sadece 60- 70 € bozum yapıyorsunuz,bu bozum miktarıyla 5 yılda bitmez bu bozum işi,Artık sabrımız kalmadı malesef bu kadar neden beklediginizi anlayamıyoruz,Ücret zaten sizin elinize geçeli en az 3 ay oldu hala bekliyoruz.Büyük para gönderimi yapıcak arkadaşlara önermiyorum artık bozum yaptırmalarını biz 20.000 € civarı bozum yaptırıyorduk seyfettin bey ile ne zaman ki gönderimlerimizi durdurduk seyfettin beyde gönderimleri önce yavaşlattı sonra neredeyse tamamen durma noktasına geldi.Bir an önce çözüm bulunup gönderilmesini bekliyoruz.

Mucahid

Alıntı yapılan: tiribun - 02 Kasım 2017, 11:56:08
Seyfettin Bey Artık Sizde Kalan 2730€ civarın gönderimini beklyioruz sizde hesaplayın bozum işlemini gerçekleştirin,Bu para size ulaşalı en az 3 ay oldu ama siz 2-3 haftadır sadece 60- 70 € bozum yapıyorsunuz,bu bozum miktarıyla 5 yılda bitmez bu bozum işi,Artık sabrımız kalmadı malesef bu kadar neden beklediginizi anlayamıyoruz,Ücret zaten sizin elinize geçeli en az 3 ay oldu hala bekliyoruz.Büyük para gönderimi yapıcak arkadaşlara önermiyorum artık bozum yaptırmalarını biz 20.000 € civarı bozum yaptırıyorduk seyfettin bey ile ne zaman ki gönderimlerimizi durdurduk seyfettin beyde gönderimleri önce yavaşlattı sonra neredeyse tamamen durma noktasına geldi.Bir an önce çözüm bulunup gönderilmesini bekliyoruz.

Olay yüksek miktardan kaynaklanmıyor.

Gecikmenin nedeni banka-paypal arasındaki bir sorundan kaynaklanıyor.Fraghera paypal hesabından banka hesabına çekim yapmış.Çekim banka tarafından paypala iade edilmiş.Para şu anda ne paypal hesabında ne de banka hesabında görünmüyor.

Şu anda sizin ödemelerinizi gönderdiğiniz miktardan değil kendi işinden kazandığıyla ödüyor.Paypal 30 iş günü gibi bir süre tanımış işlem için.15 gün kadarı dolmuş durumda.Umarım kısa bir süre içinde durum çözüme ulaşır.

donatello

Seyfettin Beyde hepimizin az çok parası var sanırım bozum bekleyen. yaklaşık yedi aydır satışlarımdan elde ettiğim gelirlerimi sayesinde %3-4 gibi bir komisyon oranıyla bana ulaştırıyor sağolsun.Bazen kendisine ulaşamadığımda (cenazeden dolayı)yanlış anlayıp buradan eleştirdiğim oldu sonuçta sanal bir ortamda iş yapıyoruz ama gerçekten güvenilir bir insandır kendisi.Hesabım musait olmadığında bile paramı önceden göndermişliği oldu acil ihtiyaç olduğunda..

Daha önce %10-15 civarı komisyon kesip bu işi tamamen yardım amaçlı yaptığını söyleyen,soğuk insanlarlada çalıştım.Seybettin abi özellikle bu konuda böyle birşey söyleyip yazmadı bu dikkatimi çekti hatta bu işi ticaret için yaptığını yazdı bir yerde.Bunu özellikle sevdim bana samimi geldi diğerleri hem yüksek komisyon hemde yardım amaçlı yapıyorum deyince insan tuhaf hissediyor kendini..

Neyse,ben hocamızı özellikle tavsiye ediyorum ve Allah razı olsun diyorum.Herşey iyiyken iyi ama kendisi durumunu anlattı böyle durumlarda da anlayışlı olmalıyız bence

tiribun

Bizim en yüklü paypal gönderdigimiz zaman zaten AGUSTOS ayı içerisi biz şuan kasım ayındayız,
Yani benim sormuş oldugum şey bu ödemeler 3 ay içinde neden yapılmadı.

Paypal ile banka arasında sorun olabilir bunada birşey diyemiyorum,Kısacası demek istedigim ödemeler bu sorunların hiçbiri yokken neden yapılmadı?

Zaten bizim seyfettin bey ile kişisel bir durumumuz yok ticaret yapıyoruz , Yazdıklarım kişisel anlaşılmasın ,''Hepimizin amacı üzüm yemek neticesinde bagcıyı dövmek degil''

lodos

Arkadaşlar bazı sorunlar yaşıyor olabiliriz. Ama Şimdiye kadar tanıdığım dürüst insanlardan birisidir Seyfettin Bey. Durumu enpati yaparak düşünmek gereklidir. Seyfettin Bey'in son zamanlarda yaşamış olduğu üzücü olaylar vardır. İki yakınını arka arkaya kaybetmiş olması onun açısından gerçekten çok zordur. Kendisine yine buradan baş sağlığı diliyorum.

Diğer yandan ödeme alacak arkadaşlar da kendilerince haklı sebepler göstermektedirler. Bu konuda elbette bir gelişme yaşanacaktır, Seyfettin Bey bu durumu kişisel olarak görüşüyordur sanırım ilgili kişiler ile. Nihayetinde hepimizin bir alışverişi söz konusu ve bu alanda bize yine Seyfettin bey dürüst ve düşük komisyonlar ile yardımcı olmaktadır. Kendisinden net bir netice almadan burada olumsuz yorumlardan lütfen uzak duralım. Zira bu yorumlar doğrultusunda yeni iş yapacak arkadaşlarımızın kararlarını etkilemiş olmaktayız.

Saygılarımla...

hazeyin

Arkadaşlar Fraghera hocamla birçok kez işlem yaptım . Birçok kez bozum işlemi yaptım . Hatta ödeme konusunda gün bile konuşmuyoruz . Kendisi uygun olduğu zaman kuruşu kuruşuna ödeme yapıyor . Kendisine güvenim tamdır . Arada gecikmeler olabilir . Şu anki ortamda Fraghera hocam gibi güvenilir  bir insanı bulmuşuz bence yorumlarda buna dikkat edelim . Şimdiye kadar aylardır çalışırım tek kuruş kalmadı , arada gecikme oldu  , fakat paypal ın ülkemizdeki durumunu göz önüne alarak gecikmelerin olması gayet normal .

Herkesin görüşüne saygı duyarım , ben sadece kendi adıma işlemlerimde sorun yaşamadığımı bildirir , tekrardan Fraghera  hocama teşekkür ederim bize yardımlarından dolayı .

tiribun

inşallah paypal ile banka arasındaki sorun bir an önce düzelir.

Ödeme henüz yapılmadığı için yazıyoruz .

Ayrıca bozum yapılan tutarıda yazdık yapılmayan tutarıda.

Ödeme yapılıncada aynı şekilde burdan yazarız.
:y

zekidogan

0,00299683 btc
0,0006692 btc
0,00097814 btc
19,56 dolar payza
1,19 dolar paypal
1,89 dolar paypal
2,35 dolar paypal
1,23 dolar paypal

bozduruldu.ödemem geldi teşekkürler kardeşim.parça parça olan gelen ödemelerimi takip edip bozduğun için tekrar teşekkürler kardeşim ($$)

tiribun

320 € Civarı Ödeme Alınmıştır .  Teşekkürler...