Debit Card larla ilgili gelişme ve AP ve PP onaylama sorununa ek bilgi

Başlatan ElisaMcCline, 05 Haziran 2011, 04:32:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Süper oldu bu işte ya :D Yarın ilk işim bankaya 20 30 tl bişi yüklemek olcak inş paypal kabul eder :D banka olduğu halde sanal kart çıkarıcam.  :)

TwofuN

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 19:53:18
Süper oldu bu işte ya :D Yarın ilk işim bankaya 20 30 tl bişi yüklemek olcak inş paypal kabul eder :D banka olduğu halde sanal kart çıkarıcam.  :)
okadar sevinme sanal hesap açmıyorlarmış ben sordum

ata07

Haydaaa eminmisin bende sanal kart seçeneği var ? Yarın deneyeciğim kime sordun eliss hocam doğrumu ?

TwofuN

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 20:11:00
Haydaaa eminmisin bende sanal kart seçeneği var ? Yarın deneyeciğim kime sordun eliss hocam doğrumu ?
bende heveslenmiştim gittim bankaya aldım sıra numaramı sıra bana geldi dedimki hesap açtırmak istiyorum ama sanal hesapta açtıracağım görevlide dediki sanal hesap artık kredi kartlarına oluyor

ElisaMcCline

Arkadaşlar güncel durumu bilmiyorum, kullanan bir sürü kişi oldu. Web üzerinden hesaplarına tanımlı sanal kredi kartı yaratılabiliyordu, o yüzden bilgiyi müşteri hizmetlerinden alın diyorum kaçıncı kez.

@TwofuN
Ben olsam şubeden aldığım bilgiye güvenmezdim. Konunun şube işlemleriyle hiçbir alakası yok.
Evet değişmiş de olabilir.. Ama güncel nilgiyi öğrenebileceğiniz tek yer var 444 0 333 Alo Garanti

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 20:27:48
Arkadaşlar güncel durumu bilmiyorum, kullanan bir sürü kişi oldu. Web üzerinden hesaplarına tanımlı sanal kredi kartı yaratılabiliyordu, o yüzden bilgiyi müşteri hizmetlerinden alın diyorum kaçıncı kez.

@TwofuN
Ben olsam şubeden aldığım bilgiye güvenmezdim. Konunun şube işlemleriyle hiçbir alakası yok.
Evet değişmiş de olabilir.. Ama güncel nilgiyi öğrenebileceğiniz tek yer var 444 0 333 Alo Garanti

Nalet olsun alo garantiye internet şubası için 48 dakika adamlarla konuştum...! Ve o kadar iğrenç bir sistemleri varki nalet olasılar çok sinirlebndim ya.  (sinir) Hiç arayamam bidaha kulağım kızardı  (d)

TwofuN

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 21:16:42

@TwofuN

Nalet olsun alo garantiye internet şubası için 48 dakika adamlarla konuştum...! Ve o kadar iğrenç bir sistemleri varki nalet olasılar çok sinirlebndim ya.  (sinir) Hiç arayamam bidaha kulağım kızardı  (d)
sonuç ne?

ata07

Alıntı yapılan: TwofuN - 18 Şubat 2012, 21:53:14
Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 21:16:42

@TwofuN

Öğrenmek için aramadım ben internet şubesi bilgilerimi öğrendim bunları sonradan okudum...
sonuç ne?

ata07

Aradım konuştum sanal kart çıkartabiliyorlarmış yaşasınnn  (p) (p) (p)

TwofuN

Alıntı yapılan: ata07 - 19 Şubat 2012, 10:50:19
Aradım konuştum sanal kart çıkartabiliyorlarmış yaşasınnn  (p) (p) (p)
bankamatik karta mı çıkarıyorlar  :P