2 yıldır üyeyim ve silinen ilk mesajım :)

Başlatan ElisaMcCline, 05 Haziran 2011, 05:15:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Neo forumunda, webmasterların kullandığı bir forum için davetiye bulmaya çalışan birine yardımcı olmak için,
arama motorlarında beni arayarak burayı bulmasını ve PM le bilgisini vermesini istedim. Çünki davet gönderilebilmesi için maili gerekiyor :)

ve sonuç: (Oldukça değişik bir his miş :) )
http://www.neobux.com/forum/?/13/212425/davetiyesi/0/2244090/#m2244090

Mesen

Silmeseydin keşke, yazıyı beyaz renk yapsaydın millet davetiye alıyor işte  :D
Bu arada ben NeoBux arenasından çekiliyorum. Bütün üyeleri salmaya başladım. Ne kadar kazanırsam kârdır gözüyle bakıyorum. Zaten fazla yatırım yapmamaıştım.

nouma26

Hocam gidici olduğunuzu anladılar heralde :D.Şimdi size karşı politika değiştirmeye başlamışlar derim :).Artık adminin adamlığı da fayda etmiyor yada admin sizi terketti :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Haziran 2011, 05:15:02
Neo forumunda, webmasterların kullandığı bir forum için davetiye bulmaya çalışan birine yardımcı olmak için,
arama motorlarında beni arayarak burayı bulmasını ve PM le bilgisini vermesini istedim. Çünki davet gönderilebilmesi için maili gerekiyor :)

ve sonuç: (Oldukça değişik bir his miş :) )
http://www.neobux.com/forum/?/13/212425/davetiyesi/0/2244090/#m2244090

Geçmiş olsun  hocam :o Beni banlayan moddur O :D :D
Sadece yazınız silinmiş sanırım banlama yok değil mi? ???

ElisaMcCline

@mesen
Yazıyı ben silmedim ki, mod silmiş :)

@nouma26
Jormungand nerelerde acaba yahu, mu mod jorm değil. ama kim olduğu da belli değil.
Walla foruma yazamazsam bu benim kaybım olmaz :) Kendileri bilirler :)

@yingyang
Yok yok sadece yazı silinmiş.. Muhtemelen açıklamalı cevap yüzünden.. Yani soruya kısmen cevap ta vermiştim sonuçta :)
bana TOS falan dememiş.. bilgi görünmesin diye silmiş demekki :)

burakisik82

ELISACCLINE BU JORMUNDGANG KIMDIR ???
NEOBUX'IN TURKCE SAYFA MODERATORU OLDUGU DISINDA HICBISEY BILMIYORUZ
ADAM KARDA YURUYOR IZINI BELLI ETMIYOR DIGER SITELERDE YADA FORUMLARDA BASKA NICK MI KULLANIYOR YOKSA PTC ALEMINDE NEOBUX USTUNE GUL KOKLAMAYAN SADIK BIR KISILIK MI :))))
SEN BU JORMUNDGANG NERDE DIYINCE BENDE HAKKATEN YA DEDIM

ElisaMcCline

Yine küçük harf konusunu hatırlatarak :)

Bu kişisel bir bilgi, kendisi vermiyorsa ben de bildiklerimi paylaşamam.
Diğer PTC sitelerine gelince, Neo ile ilgili başka forum katılımlarında yine aynı nicki kullanıyor aslında. Diğer siteleri bilemem, şu anda scam olan bir sitede var olduğu konusunda bir bilgim vardı sadece üye olarak ama ben olsan ben de aynı nicki kulanmazdım. Bu kadar çok neo üyesi ya da zamanında üye olmuş, mutlu ya da mutsuz kişi var. Onlarla heryerde muhatab olmak ve hayatının her yerinde neo olması da çok hoş olmayacaktır. Neo konusu neoda kalmalı bir mod için. Ama bu nick heryerde neo konusu getirir ona.

Her ne yapıyorsa en doğrusunu yapıyor... kendisi için.