Bitradio

Başlatan sb1299, 03 Nisan 2017, 20:20:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selim1238

Alıntı yapılan: sb1299 - 30 Aralık 2017, 16:35:56
kapatım yeniden açmayı dene.olmazsa cüzdanı yeniden indir.

kapatıp yeniden açarken bide yönetici olarak açtım 5 dk sonra başladı teşekkürler ilginiz için tekrar

hispasat

Alıntı yapılan: selim1238 - 30 Aralık 2017, 16:14:58
@hispasat Hocam bazı radyolar çalışmıyor aşagıda play tuşujna bastıgınız yerin yanında radyonun amblemi var onun altında Tarayıcılarda vb çalıştığınıbelirten bir yeşil amblem olması lazım kırmızı yanıyorsa radyo devre dışıdır buyrun bende şuan çalışıyor bu radyoyu deneyin bir de

https://bitrad.io/radio/7/Energy-80's/

(spk)    bitradio yardım için çoook tşk.

JackDaniels

aynı ıp den bir kaç hesapda dinlenme kabul ediyor mu ?

sb1299

Alıntı yapılan: JackDaniels - 30 Aralık 2017, 23:20:36
aynı ıp den bir kaç hesapda dinlenme kabul ediyor mu ?
ben aynı ip farklı bilgisayardan denedim olmuyor.bir bilgisayardan hesaba giriş yapınca diğerinden otomatik çıkış yapıyor

JackDaniels

Alıntı yapılan: sb1299 - 31 Aralık 2017, 05:21:35
ben aynı ip farklı bilgisayardan denedim olmuyor.bir bilgisayardan hesaba giriş yapınca diğerinden otomatik çıkış yapıyor

Aynı IP adresinden 4 farklı hesabı açıp kullanabilirsin modum. 4 tane browser indirin yani chrome mozilla gibi. her birinde bir hesap açın her birinde bir radyoyu açık bırakın. 4 ünede kazançlar sorunsuz geliyor  (spk) Ama 5. hesabı sakın açmayın  (spk)

dehzali

Bireken BRO ları napıcaz. şuanlık sitede duruyor bir yere çekmemiz gerekir mi ?

JackDaniels

Alıntı yapılan: dehzali - 31 Aralık 2017, 14:48:31
Bireken BRO ları napıcaz. şuanlık sitede duruyor bir yere çekmemiz gerekir mi ?

Biriken BRO coinleri ister satarsın ister cüzdanında bekletirsin hocam ileriye dönük yatırım amaçlı senin kararın

selim1238

3 tarayıcıyla çalıştırdım bende yaklaşık olarak 1 bro birikmiş durumda umarım yükselir Coinmarketcapda şuan genel olarak 30-40 cent civarında oynuyor coin

Bu arada Musluğu aşırı kısmışlar saatte 0.01 bile gelmiyor nerdeyse  (hydr)

Edit sebebi : ek mesaj atmamak

laeider

Cüzdanı kapatıp yeniden açıp yönetici olarak çalıştırdım epey de bekledim hala aynı düzelmedi 42 week(s) behind yazıyor.

sb1299

Alıntı yapılan: laeider - 01 Ocak 2018, 17:14:45
Cüzdanı kapatıp yeniden açıp yönetici olarak çalıştırdım epey de bekledim hala aynı düzelmedi 42 week(s) behind yazıyor.
baya gerideymiş.cüzdan oldukça yavaş senkronize oluyor.eğer ağ ile bağlantısı varsa 1-2 gün içinde senkronize olur.bağlantınız yoksa yeniden deneyiniz.erişime izin verme,yönetici olarak çalıştırma vs tekrar bi kapatıp açınız.