Bitradio

Başlatan sb1299, 03 Nisan 2017, 20:20:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laeider

Alıntı yapılan: sb1299 - 01 Ocak 2018, 17:35:34
baya gerideymiş.cüzdan oldukça yavaş senkronize oluyor.eğer ağ ile bağlantısı varsa 1-2 gün içinde senkronize olur.bağlantınız yoksa yeniden deneyiniz.erişime izin verme,yönetici olarak çalıştırma vs tekrar bi kapatıp açınız.

Forum Sitesinde yazılan çözümlerler halettim o sorunu yardımlar için sağolun.
Ödeme alt limiti varmı şuan 0.03792300 BRO birikti hala Balance de.

sb1299

Alıntı yapılan: laeider - 02 Ocak 2018, 02:02:57
sitede profil sayfandaki activity points ler her saat BRO ya çevriliyor ama çevirme oranını bilmiyorum.minimum 0.1 BRO oluncada her saatin başında ödeme yapılıyor.

JackDaniels

0.01 bro ya premium alın, daha çok kazanç geliyor çok karlı ($$)

laeider

Alıntı yapılan: JackDaniels - 02 Ocak 2018, 04:16:18
0.01 bro ya premium alın, daha çok kazanç geliyor çok karlı ($$)

Ödeme geldikten sonra gerimi yatırmamız mı gerekiyor yoksa site icerisinden de ayarlanabiliyor mu?

JackDaniels

Alıntı yapılan: laeider - 02 Ocak 2018, 04:43:30
Ödeme geldikten sonra gerimi yatırmamız mı gerekiyor yoksa site icerisinden de ayarlanabiliyor mu?

ödeme cüzdanına yatsın sonra sitede profile tıkladıgında premium yazan yer var oraya tıkla.
orda cüzdan numarası var oraya 0.01 bro gönder , sonra tekrar sayfayı yenile orda aktif etmen için yazı çıkacak onu da onaylayınca 1 ay premium oluyor

laeider

Alıntı yapılan: JackDaniels - 02 Ocak 2018, 04:47:48
ödeme cüzdanına yatsın sonra sitede profile tıkladıgında premium yazan yer var oraya tıkla.
orda cüzdan numarası var oraya 0.01 bro gönder , sonra tekrar sayfayı yenile orda aktif etmen için yazı çıkacak onu da onaylayınca 1 ay premium oluyor

Teşekkürler  (spk)

JackDaniels

dehzali

Arkadaşlar bro cüzdanı linki verebilecek varmı ? bu bro ları hangi cüzdana atabiliriz ?

edit : cüzdan siteden indiriliyormuş :) indirdim ama bende de şuan 42 weeks yazıyor. yönetici olarak çalıştırdım bekliyorum bakalım.

laeider

Alıntı yapılan: dehzali - 03 Ocak 2018, 21:07:36
Arkadaşlar bro cüzdanı linki verebilecek varmı ? bu bro ları hangi cüzdana atabiliriz ?

Bitradio wallet indirebilirsiniz, Kendi sayfasında mevcut.

dehzali

Alıntı yapılan: laeider - 02 Ocak 2018, 02:02:57

hocam nasıl halletin. yönetici olarak açtım izinleri verdim hala 42weeks yazıyor. balance de kırmızı ile eşleşme dışı yazıyor. birde sol altta şimşek gibi simgenin üstüne gelince cüzdan çevirim dışı diyor. en azından se nasıl çözdün onu yazarsan bende bi deniyim.