PermanentFund (SCAM)

Başlatan avni59, 30 Temmuz 2012, 04:10:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

(scm)

SCAM

693 gündür online olan bir site.kısa sürede kar saglamasada uzun vadeli dusunulebılır.15 günde %120 verıyor.

Deposit yolları:LR,PAYZA(Minumum 100$ ve manuel),PM

Ref Com: %4
[/center]

Site Açıklaması

Why Permanent Fund?

Permanent Fund is an officially registered private investment firm. One of the most important agenda of Permanent Fund is to make as much earning from the markets as achievable.

This includes Forex and Stock Market, Real Estate etc. We are a legal structural corporate entity and are responsible for managing alternative investment instruments of controversial nature.

Maverickk

Avni bu kadar uzun gitmelerinin nedeni ilk açıldığında 400 gün boyunda %0,5 faiz vermeleriydi.Yani yatırımını çıkarman zaten 200 günü yani 6,5 ayını alıyordu.Şu anda planlarını değiştirmişler.Çok eski HYIP lerden.Az bir parayla girilebilir tabi :)

mehdi1995

Site ödemelere devam ediyormuş bazı kesimler SCAM falan yazınca bende damgayı yapıştırmıştım HYIP klasörüne geri döndürülebilir galiba :)

yorkashton

bu forumlara bakılırsa hergün instant ödeme alınıyor görünüyor.

basic planda günlük gelirmi veriyor yoksa 15 gün sonunda mı veriyor parayı?

yorkashton

ödeme istiyim dedim geldi?

üst mesajda  verdiğim sitelerde hep ödemee almışlar hergün ödüyor. ben refsiz üye oldum. forumun arama kısmına yazdığımda çıkmıyodu bazen nedense aramalarda siteler çıkmıyor.. sonraki aramalarımda bu konuyu buldum.. scam olduğunu görünce bi kötü oldum çünkü 84 dolar egopay yatırmıştım :D   ama ödüyor. hergün 6.7 dolar getirisi geliyor.

enderege

Hayırlı olsun yorkashton.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Ödewmen hayırlı olsun york ($)

daa...... site scam mi ? değil mi ?

yorkashton

mehdilere ödememiş heralde ki scam yazılmış.. ama forumlarda 2 senedir ödediği hergünde ödeme kanıtı paylaşanlar var. ben bu konuyu görmeden yatırım yapmıştım. bilseydim yapmazdım ama ilk ödememi istedim geldi yarı scam olabilir

avni59

scam değil ya mehdi 1 monıtore bakıp yazmıstı ama odeme yapıyor galiba.

yorkashton

Alıntı yapılan: avni59 - 04 Ekim 2012, 12:01:11
scam değil ya mehdi 1 monıtore bakıp yazmıstı ama odeme yapıyor galiba.

link verdiğim forumlara göre 2010 lardan beri ödeme kanıtları paylaşmışlar bugüne kadar ödediyse nasıl farkedilmemiş merak ettim jssden pek farkı yokmuş %20 kar yaptırıyor 15 günde