PTC Siteleri Hakkında Sorularım

Başlatan WEBMONEY, 30 Temmuz 2012, 12:22:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WEBMONEY

Arkadaşlar son zamanlarda birçok buxhost sitesine üye oldum.Ödeme limitine ulaştığımda yükseltma hesabı alın diyorlar.Benim paypalımonyalı değil hemde ben buxhost sitelerine pek güvenmiyorum.Bu sitelere örnek vereyim.Reklamolarakalgılanmasın lütfen bu sitelere üye olanlar bilir.0minbux,Buxcrasher,Apollobux.Yani nedenini anlayamıyorumbir emek var ortada hergün tıklıyorum ama ödeme isteyince upgrade account mesajı geliyor.Sizin yatırımsız tıkladğınız ve iyi kazandıran site söylermisiniz?

ikose

Apollobuxa bende üyeyim bugün bu siteyi yerimlerimden sildim..
nedenini konusuna yazdım okuyabilirsin..
Bu aralar ödeme yapan Buxhost sitesi bulmak neredeyse imkansız..

Ama sabırlıyım diyorsan 33 grubunun 9 sitesini tavsiye edebilirim..
birde imzamdaki siteyi..
Bol kazançlar

bilge8408

Alıntı yapılan: ikose - 30 Temmuz 2012, 12:30:49
.................................Bu aralar ödeme yapan Buxhost sitesi bulmak neredeyse imkansız..
...................................

Bunun en önemli sebebi kuşkusuz buxhost sitelerin çok kolay açılması ve ucuz olması. Hazır bir script ve host'la işler çok kolaylaşıyor. Dolayısıyla bu tarz dolandırıcılık vs. için de müsait bir ortam oluşuyor.
Ama halen ödeme yapan buxhost siteleri de yok değil. Bu tarz sitelerin listesine  ptcinvestigations.com adresinden ulaşabilirsiniz. Benim bile listemde 1 adet buxhost sitesi var ve 1 seneyi aşkın süredir ödeme yapıyor. Buxhosttan ben de nefret etmeme rağmen her zaman listemde 1 tane bulundururum :)

WEBMONEY

bilge8408

WEBMONEY

Bu dediğinsite yatırım şartı istiyor mu

bilge8408

Alıntı yapılan: WEBMONEY - 30 Temmuz 2012, 12:54:32
Bu dediğinsite yatırım şartı istiyor mu

Hayır istemiyor ama direkt refiniz yoksa tavsiye etmem çünkü standart üyelere az kazandırıyor.