Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

20 Krediye 1 tane reff aldım deneme amaçlı 548 kredi vardı 528 kaldı haydi hayırlısı :D

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 22 Ocak 2012, 20:05:11
20 Krediye 1 tane reff aldım deneme amaçlı 548 kredi vardı 528 kaldı haydi hayırlısı :D

Ref kiralama işine hiç girme zarar ettiriyor. ve refleri bir haftalığına kiralıyorsun. Bilgin vardır umarım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ata07

Alıntı yapılan: enderege - 22 Ocak 2012, 20:09:49
Alıntı yapılan: ata07 - 22 Ocak 2012, 20:05:11

Ref kiralama işine hiç girme zarar ettiriyor. ve refleri bir haftalığına kiralıyorsun. Bilgin vardır umarım.

1Haftalığına kiraladğımdan haberim var biraz analatabilrmisiniz burda reff sistemi nedir ? Denemek için aldım 1 tane o kadar.

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 22 Ocak 2012, 20:12:03

1Haftalığına kiraladğımdan haberim var biraz analatabilrmisiniz burda reff sistemi nedir ? Denemek için aldım 1 tane o kadar.

Normal PTC lerde kiraladığın gibi kiralıyorsun Ama kazandırmıyorlar. İyide olsa kötü de olsa uzatamıyorsun. Yeniden ref alman gerekiyor bir hafta sonra. Bende Yılbaşından önce kampanya vardı almıştım. Hep zarar ettirdi. Bir dahada almam. ve sitede kumar oynamada var ilgini çekerse. Onuda tavsiye etmem kaybedersin.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ata07

Alıntı yapılan: enderege - 22 Ocak 2012, 20:15:39
Alıntı yapılan: ata07 - 22 Ocak 2012, 20:12:03

Normal PTC lerde kiraladığın gibi kiralıyorsun Ama kazandırmıyorlar. İyide olsa kötü de olsa uzatamıyorsun. Yeniden ref alman gerekiyor bir hafta sonra. Bende Yılbaşından önce kampanya vardı almıştım. Hep zarar ettirdi. Bir dahada almam. ve sitede kumar oynamada var ilgini çekerse. Onuda tavsiye etmem kaybedersin.  :D

Kumarıda biliyorum :D Reffler ne kadar zarar ettirebilrki % kaç kazandıkları geliyor ? Birde 500credilik reffler falan var ondan alsak :D onlar hep basanlarmı bunu ayrıntılı bilen varmı :D

bilge8408

Kısaca;
Tavsiyem hiçbir şekilde ref kiralama işine girmeyin. Hele ki haftalığı 500 krediye ref kiralayan cingözlerden uzak durun. Bir refin size 1 haftada 500 kredi kazandırması için günlük 71 kredi  getirisi olması lazım. Günlük 71 kredi demek, o refin günde 710 kredilik "reklam" tıklaması gerek (ve her gün tıklayacak). Şimdi burda bir sürü üye var, sorun bakalım günlük 710 kredilik reklamı kaçı tıklıyor ve "hergün" tıklıyor.

Haftalığı 20 krediden ayuwage store'dan kiralanan reflerden de genelde zarar ediyorsunuz. Refler bot olmasa da o kadar çok inaktif ref var ki aktiflerden gelen kar sizi kurtarmıyor. Ben indirim olduğu zaman (haftalığı 10 krediden) 100 ref kiraladım. Özellikle sayıyı da yüksek tuttum ki aktiflerden birşeyler çıksın diye ama nafile gene kurtarmadı. Yani sistem öyle güzel ayarlıyor ki mesela 1 aktif ref veriyorsa yanına 5 tane de çöp ref bonusu oluyor :)

lovablegs

Alıntı yapılan: bilge8408 - 22 Ocak 2012, 23:45:34
Kısaca;
Tavsiyem hiçbir şekilde ref kiralama işine girmeyin. Hele ki haftalığı 500 krediye ref kiralayan cingözlerden uzak durun. Bir refin size 1 haftada 500 kredi kazandırması için günlük 71 kredi  getirisi olması lazım. Günlük 71 kredi demek, o refin günde 710 kredilik "reklam" tıklaması gerek (ve her gün tıklayacak). Şimdi burda bir sürü üye var, sorun bakalım günlük 710 kredilik reklamı kaçı tıklıyor ve "hergün" tıklıyor.

Haftalığı 20 krediden ayuwage store'dan kiralanan reflerden de genelde zarar ediyorsunuz. Refler bot olmasa da o kadar çok inaktif ref var ki aktiflerden gelen kar sizi kurtarmıyor. Ben indirim olduğu zaman (haftalığı 10 krediden) 100 ref kiraladım. Özellikle sayıyı da yüksek tuttum ki aktiflerden birşeyler çıksın diye ama nafile gene kurtarmadı. Yani sistem öyle güzel ayarlıyor ki mesela 1 aktif ref veriyorsa yanına 5 tane de çöp ref bonusu oluyor :)

aynen bende indirimdeyken 5 den 10  tane ref almıştım hiç tıklamaladılar koca bir 0 sakın almayın  >:(

ata07

Heyy :D hemen 50 kredilik şey nasıl yapılıyor söylermisiniz şu an var yapamıyorum :D ? 3. butondaki ne ypmam lazım ??

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 25 Ocak 2012, 20:20:07
Heyy :D hemen 50 kredilik şey nasıl yapılıyor söylermisiniz şu an var yapamıyorum :D ? 3. butondaki ne ypmam lazım ??
Orada ne yapman gerektiği yazıyor ata..... müneccim miyiz  ? :)
Değişiyor talepler :)

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ocak 2012, 20:31:28
Alıntı yapılan: ata07 - 25 Ocak 2012, 20:20:07
Orada ne yapman gerektiği yazıyor ata..... müneccim miyiz  ? :)
Değişiyor talepler :)

0.) In New Window, Go to Search Engine: Google.com
1.) Search For Keyword:
2.) Find the Result Link Titled: Where to Get a Job on Page: |4| And Click On It.
Note: The Link is this URL:
3.) Allow the Page to Load Fully, Wait for 10 Seconds.
4.) Click On Any Website Content that Interests You.

Yazıyor hiç bişi anlamadım :(