Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 05 Şubat 2012, 20:20:12

Valla refsiz olan arkadaşlarımız da var sanırım aramızda 1- 1.5 ayda 5 doları tamamlayabiliyorlar.Ama yeterli vaktiniz varsa tabii ;)

Bende 9 tane ref var. Ama burada reflerin aman aman bir getirisini göremedim. Fazlada takip etmiyorum refler neler yapıyor,ediyor diye. 35 günde5$ biriktirebiliyorum. Sadece akşamları ilgilenerek.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Alıntı yapılan: enderege - 05 Şubat 2012, 21:08:01
Alıntı yapılan: nouma26 - 05 Şubat 2012, 20:20:12

Valla refsiz olan arkadaşlarımız da var sanırım aramızda 1- 1.5 ayda 5 doları tamamlayabiliyorlar.Ama yeterli vaktiniz varsa tabii ;)

Bende 9 tane ref var. Ama burada reflerin aman aman bir getirisini göremedim. Fazlada takip etmiyorum refler neler yapıyor,ediyor diye. 35 günde5$ biriktirebiliyorum. Sadece akşamları ilgilenerek.

walla hocam hiçte fena değilmiş..ben tekrar ilgileneyim en iyisi burayla..

bilge8408

Ben de tavsiye ederim. Hatta tam aksine refsiz de kazanabileceğiniz uzun zamandır ödeme yapan ender PTC sitelerinden biri Ayuwage.

murtynet 1

Refsiz 1.5 ayda 5$ kazanıyorum günlük aktif oldugum için Toplam 10$ Kazandım , Şöyle Düşünün Millet Sabah Açıyor facebook akşama kadar geyik yapıyor , Kim Paylaşımımı begendi kim yorum yaptı gibilerinden ; Bizler ise tam tersi nereden ne kazanabiliriz Diye Ugraşıyoruz .Birazda harçlık denebilecek kadarda paramız çıkıyor. Allah Herkese Daha Çok Nasip Etsin..

oguzhan95

Ben üye oldum ama
bana böyle uyarılar geliyor
''Welcome to The AyuWage Earning Area.

Before you start visiting any sites below, make sure you are on the latest refresh to avoid any errors. By visiting the sites below, you can earn credits to be redeemed for cash and various other services in the "Rewards" area. Credits are usually credited instantly to your account unless otherwise specified. Some instant credits can take up to 10 minutes. Please make sure you follow the instructions. If you do not, you will get a warning. After too many warnings, we'll have to suspend you. We do not want to suspend your account, so please follow the instructions. It is simple and easy. Note: Members must use original ISP connection. Members who use Proxies or VPNs are violating the TOS, your account will be suspended upon browsing review if we find you using one. ''
''Warnings Accumulated from Browsing: 0 Warning(s) (Instruction Follow Checker)

We have detectors in place to check if you follow the instructions.
The system will add warnings to your account within 15 minutes if it detect you do not follow the instructions.
You will be suspended if you receive more than 3 warnings! One warning will expire every 24 to 48 hours.''

Bir tane daha böyle bir uyarı var yani kısaca şimdi ben ban mı yiyeceğim eğer öyle olursa aynı e-mailden üye olabilirmiyim yoksa korkacak bir şey yok mu?

nouma26

Reklamları süresi boyunca izlememişsin.Reklamı tıkladıgın zaman reklam penceresını kapatmadan ayuwage sayfasına geldıgınde gerıye dogru sayan bir sayaç var.O sıfırlaıp ayuwage sayfası normale dondugunde reklam sayfasını kapatabılırsın.Reklamları erken kapattıgın için uyarı almışsın.3 kere olunca uyarı alıyorsun.Tekrarında sanırım ban var.Tekrar hesap alman zararına çünkü ip veya çerezlerden anlayabilirler.Aynı zamanda o kadar tıkladıgın reklam da boşa gitmiş olur...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: nouma26 - 10 Şubat 2012, 20:58:35
Reklamları süresi boyunca izlememişsin.Reklamı tıkladıgın zaman reklam penceresını kapatmadan ayuwage sayfasına geldıgınde gerıye dogru sayan bir sayaç var.O sıfırlaıp ayuwage sayfası normale dondugunde reklam sayfasını kapatabılırsın.Reklamları erken kapattıgın için uyarı almışsın.3 kere olunca uyarı alıyorsun.Tekrarında sanırım ban var.Tekrar hesap alman zararına çünkü ip veya çerezlerden anlayabilirler.Aynı zamanda o kadar tıkladıgın reklam da boşa gitmiş olur...
Tuncay hocam uyarı almamış. Sadece herkese gösterilen yazıdan bahsediyor.

oguzhan95 arkadaşım . 10 ve 30 kredilik reklamları en az 10 ar sn izleyip ve açılan reklamda en az bir tane google adense reklamlarından tıklaman gerekmektedir.
Bunları yapmazsan uyarı alırsın. Şu anda 0 uyarın var  ''Warnings Accumulated from Browsing: 0 Warning(s) (Instruction Follow Checker) uyarı aldığında buradaki 0 yerinde 1 2 3 felan olur. Eğer 3 ten fazla uyarı alırsan hesabın süresiz kapatılıyor sanırım . kafana takılan bir şey olursa bana sorabilirsin pm ile

enderege

evet herkese çıkan yazı bu
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Haklısınız ben herhalde arkadaş uyarı aldı ondan yazı çıktı sandım yoksa yazının içeriğine pek baktım sayılmaz  :D

ata07

2 Gündür 1 tane reklam çıkmadı yahu nedir bu olay hiç başıma gelmezdi  :X