Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bannerı gözükmüyor mu? oraya tıklayıp olabilirsiniz link verilmiş zaten ;)

sicher

ayuwega da DR kazancı nedir bilmiom ama sağol yinede uye oldugun için @conconcicibom

suan 36 kredilik toplamda reklam var izle kazan :)

saolun arkadaşlar darısı size ....

conconcicibom

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Nisan 2014, 19:27:18
Bannerı gözükmüyor mu? oraya tıklayıp olabilirsiniz link verilmiş zaten ;)
ben biraz acemiyim de sonradan gördüm :D

abcb

Ödemen hayırlı olsun Sicher  :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: conconcicibom - 07 Nisan 2014, 20:24:36
ben biraz acemiyim de sonradan gördüm :D
Site güzel conconcicibom en kısa sürede en kazançlı site olabiliyor arada girip kontrol etmende fayda var bitti diye girmemezlik yapmayasın.En başlarda baya bir reklam çıkıyor günlük 0,5-0,6 kazananlar oluyordu ama WARNING diye birşeyi var ona dikkat et 2 falan oldumu bırak artık 0'lamasını bekle 3te çünkü banlıyor  ve nedersen de açmıyor :)

conconcicibom

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Nisan 2014, 21:20:43
Site güzel conconcicibom en kısa sürede en kazançlı site olabiliyor arada girip kontrol etmende fayda var bitti diye girmemezlik yapmayasın.En başlarda baya bir reklam çıkıyor günlük 0,5-0,6 kazananlar oluyordu ama WARNING diye birşeyi var ona dikkat et 2 falan oldumu bırak artık 0'lamasını bekle 3te çünkü banlıyor  ve nedersen de açmıyor :)
baktım da pek alışılmış bir formatı yok reklama tıklıyorum ne kadar süre geçtiğini saymıyo bu, bakıyım girerim arada :D

hakanatik01

İlk sayfada sayıyor yahu :) kapatmayasın onları reklama tıklıyorsun yeni bir tap açılıyor oradaki linke tıklıyorsun sonraında  1.sayfada geri sayım var açılan tapı erken kapatırsan mesela  uyarı veriyor .. İlk ana sayfasından takip edeceksin geri sayım olayını yeni açılan taba bakan çok kişi olmuyor :)

conconcicibom

(p)tamam teşekkür ederim 8)

bekeli